19 / 04 / 2024

Rams Yapı Sample Park ne zaman teslim?

Rams Yapı Sample Park ne zaman teslim?

Firma: Rams Yapı

Proje: Sample Park

Rams Yapı Sample Park ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Ataşehir Sample Park Evleri'nde yüzde 10'a varan indirimler yapılıyor...




Sample Park Evleri İstanbul Ataşehir bölgesinde  Rams Yapı  imzasını taşıyor. Rams Yapı  Sample Park  ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Ataşehir Sample Park Evleri daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tasarlandı. Rams Sample Park Evleri'nda dairelerin büyüklükleri 69 metrekareden başlayıp, 152 metrekareye kadar değişiyor.


Sample Park Ataşehir satış ofisi ile 0216 291 26 00 telefon numarasını arayarak irtibat kurabilirsiniz. Ataşehir Sample Park Evleri ödeme koşulları kapsamında 0,62'den başlayan faiz oranlarıyla ödemeler yapılıyor. Ataşehir Sample Park ödemeleri peşin alımlarda yüzde 7 + yüzde 3 yaz indirimi ile yapılıyor.


Rams Yapı Sample Park ne zaman teslim?


4 blok olarak inşa edilen Sample Park Ataşehir projesinde bloklar 7 katlı olarak yükseliyor. Rams Yapı Sample Park ne zaman teslim sorusu 2013 yıl sonu olarak cevaplandırılıyor. Sample Park Ataşehir'de 130 adet konut bulunuyor. 


Sample Park Ataşehir projesinde mini golf sahası, barbekü alanı, oyun parkı, sinema odası, açık yüzme havuzu, fitness center, cafe gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Ataşehir Sample Park Evleri nerede?

Ataşehir Sample Park Evleri adres bilgileri : Örnek Mah. Ahmet Yesevi Cad. No. 56 Ataşehir / İSTANBUL


Ataşehir Sample Park iletişim bilgileri

Telefon: 0 216 291 26 00

Web Adresi: www.samplepark.com.tr 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön