29 / 03 / 2024

Rams Yapı Sample Park ödeme planı!

Rams Yapı Sample Park ödeme planı!

Firma: Rams Yapı

Proje: Sample Park

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de Rams Yapı tarafından yükselen Rams Yapı Sample Park ödeme planı...



Rams Yapı  Sample Park  ödeme planı haberimizde yer alıyor. Proje, Temmuz sonuna kadar geçerli olacak bir kampanya başlattı.  Rams Yapı  tarafından inşa edilen Rams Yapı Sample Park projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor. 


Rams Yapı Sample Park teslimleri 2013 Aralık'ta teslim edilecek. Projede tırmanma duvarlarından mini golfa, çocuk yüzme havuzlarından basketbol sahasına, açık yüzme havuzundan fitness centera, saunadan cafeye ve bara, spa salonundan masaj odasına, oyun parkından sinemaya ve barbekü alanına kadar bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Arsa alanının 4 bin 720 metrekare olduğu Rams Yapı Sample Park projesinde 130 konut bulunuyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon  daire seçenekleri yer alıyor.


Konut büyüklüklerinin 69 metrekare ile 152 metrekare arasında farklılık gösterdiği Rams Yapı Sample Park ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede yer alıyor.


Rams Yapı Sample Park projesi, E-5'e 2, Fatih Sultan Mehmet'e 3, Kadıköy-Kartal metro hattına 2,metrobüse 2, Medipol Hastanesi'ne ve Memorial Hastenesi'ne ise 5 dakikalık mesafede yer alan Sample Park; Yeditepe Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi'ne çok yakın mesafede konumlandırılıyor. 


Rams Yapı Sample Park ödeme planı!


Rams Yapı Sample Park ödeme planı na göre projede, peşin ödemelerde yüzde 7 indirim fırsatı bulunuyor. Ayrıca yüzde 7 indirime yüzde 3 yaz fırsatı da ekleniyor ve peşin alımlarda yüzde 10 indirimli fırsattan yararlanabiliyorsunuz. Projede banka kredisi de kullanılabiliyor.


Rams Yapı Sample Park iletişim;


Rams Yapı Sample Park Telefon: 0 216 291 26 00

Rams Yapı Sample Park Web Adresi: www.samplepark.com.tr 


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön