19 / 04 / 2024

Rasch Altınpark Expo Center Fuar'ında yeni koleksiyonunu tanıttı!

Rasch Altınpark Expo Center Fuar'ında yeni koleksiyonunu tanıttı!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen marka Rasch, en yeni koleksiyonlarını 23 – 26 Eylül 2010 tarihleri arasında Altınpark Expo Center Fuar Alanı’nda düzenlenen 23. Uluslararası Yapı Fuarı Ankara‘da sektöre tanıttı



Fuarın ilk günü Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Rasch standını ziyaret ederek, markanın birbirinden özel koleksiyonlarını inceledi. Fuar süresince Rasch standı katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgi ve büyük beğenisi ile karşılaştı!

Başkentli kamu kuruluşlarının yatırımcılarını, yapı profesyonellerini ve son tüketicileri bir araya getiren fuarda ziyaretçiler Rasch koleksiyonlarını inceleme fırsatı buldular. Yepyeni desen, doku ve tasarım alternatifleriyle çok geniş bir ürün gamına sahip olan Rasch, retrodan vintage’a, modernden klasiğe kadar pek çok tarza uygun tasarımları ile antreden salona, yemek odasından banyoya, yatak odasından bebek ve çocuk odalarına kadar bir evin bütün odaları için uygun duvar kağıdı koleksiyonlarını sektöre tanıttı.

Rasch duvar kağıtları, RAL ve CE sertifikaları ile insan sağlığına zararlı hiçbir madde kullanılmadan üretilme, silinebilme özelliği, aleve dayanıklılık, anti-alerjiklik, uygulama sonrasında da tamir edilebilme, ses ve ısı izolasyona destek, çatlama ve deformasyona uzun süre dayanıklılık,  uygulama sırasında ve sonrasında koku yapmama avantajlarıyla yapı sektörünün profesyonellerinden oluşan ziyaretçilerden tam not aldı.

Rasch’ın Türkiye Distribütörü Hanna Brand Management, duvar kağıtlarının dekorasyonun tamamlayıcı unsuru olarak son kullanıcıya çok geniş bir ürün yelpazesi sunması, gelişen teknolojiyle beraber su ve leke tutmayan, mutfak ve banyo gibi ıslak hacimlerde bile kullanılabilen, yıkanabilen, boyanabilen özellikte koleksiyonların üretilmesi ile ilerleyen yıllarda özellikle lüks konutlarda duvar kağıdı kullanımının hızla yaygınlaşacağını ifade ediyor.


Geri Dön