19 / 04 / 2024

Ray Dalio Bitcoin satın aldığını açıkladı!

Ray Dalio Bitcoin satın aldığını açıkladı!

Dünyanın en büyük hedge fonu Bridgewater Associates'in sahibi Ray Dalio, Bitcoin satın aldığını duyurdu. 



Dünyanın en büyük hedge fonu kurucusu Ray Dalio, kripto para borsasına girdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Associates'in kurucusu Ray Dalio, daha önceleri Bitcoin konusunda endişelendiğini ancak şu anda elinde Bitcoin tuttuğunu dile getirdi. 

Ray Dalio Bitcoin satın aldığını açıkladı!

Bitcoin için en büyük riskin para biriminin başarısı olduğunu söyleyen Dalio "İnsanların tahvil yerine Bitcoin tercih etmeye başlamaları halinde hükümetlerin kontrolü yitirme ihtimali var. Bu durum bir risk yaratır" açıklamasını yaptı. 

 

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön