25 / 04 / 2024

MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararı aldı!

MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararı aldı!

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, toplamda 400 milyon dolarlık Bitcoin alımı yapacağını açıkladı.  Michael Saylor'ın açıklamasından sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin'de yüzde 3 yükseliş görüldü.



MicroStrategy'nin CEO’su Michael Saylor, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  MicroStrategy olarak 400 milyon dolarlık bitcoin alımı yapacağını açıkladı. Michael Saylor sosyal medya sitesi twitter üzerinden yaptığı  paylaşımında "MicroStrategy, ek Bitcoin satın almak için 400 milyon dolarlık tahvil teklifini açıkladı" ifadelerine yer verdi.

Saylor'ın yaptığı paylaşımdan sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin’de yüzde 3 yükseliş yaşandı.

MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararı aldı!

MicroStrategy'nin yaptığı açıklamaya göre, toplamda 400 milyon dolarlık anaparanın hepsi sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin’e yatırılacak. ABD merkezli şirket MicroStrategy, yeni Bitcoin almak amacıyla daha fazla borç tahvili satacak. 

Kripto paralarda son durum ne?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön