24 / 04 / 2024

MicroStrategy bitcoin mi alacak

MicroStrategy bitcoin mi alacak

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, toplamda 400 milyon dolarlık Bitcoin alımı yapacağını açıkladı.  Michael Saylor'ın açıklamasından sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin'de yüzde 3 yükseliş görüldü.

Altın mı, dolar mı, bitcoin mi, borsa mı? 100 bin TL son 5 senede hangi yatırımla kaç para oldu? 

En mantıklı yatırım aracının hangisi olduğu yatırımcılar tarafından sık sık araştırılıyor. 223,3 bin takipçili Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından son 5 senede 100 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Bitcoin'de yükseliş devam eder mi?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Buna göre, bitcoin fiyatları, 44 bin doları geçerek geçtiğimiz 21 ayın zirve seviyesine geldi. Piyasa değeri, 1,59 trilyon dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

15 Mayıs 2023 tarihinde Bitcoin’deki düşüş sona erdi mi? Ayrıca seçim sonrasında Bitcoin’in fiyatı ne durumda oldu?

Gözler Mayıs ayına çevrildi! Bitcoin’de hareket sürecek mi?

Bitcoin yeni haftaya ücret düzeltmesiyle başlarken, kripto para birimi için kritik civarlar tespit edilmeye başladı. Gözler ise haftanın yaşanan olaylarından olacak! Bitcoin ile alakalı ayrıntılar haberde.

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…

Bitcoin yeniden 30 bin dolar seviyelerini aştı! Kripto para birimlerinde yükseliş sürecek mi?

Küresel piyasalarda merkez bankalarının faiz artırımlarının sonuna gelindiğine ilişkin beklentiler kripto para birimlerini yeniden hareketlendirdi. Bitcoin 10 ay aradan sonra yeniden 30 bin dolar sınırını geçerken, Ethereum ise bin 918 dolar seviyelerinde hareket ediyor.

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?

Küresel piyasalardaki riskler ve özellikle ABD’deki banka iflasları kripto para piyasalarını olumlu yönde etkiledi. Bitcoin 8 günde yüzde 40 değer kazanırken, bu yükselişin boğa rallisinin başlangıcı olup olmadığı tartışılıyor

Bitcoin yükselir mi? 

Bu haftaki devasa Bitcoin (BTC) düşüşünün ardından yükseliş ne zaman gelecek? BTC düşüşünün sonuna geldi mi?  İşte ayrıntılar...

Bitcoin, kripto şirketlerinde yaşanan finansal sorunlarla birlikte sert düştü!

Bitcoin (BTC) fiyatları, hafta başından bu yana 23.000 dolar seviyesinde hareket ediyor. Bitcoin’de Sert Düşüşün Devamı Gelir mi? İşte bütün ayrıntılar...

MicroStrategy bitcoin mi alacak Haberi

MicroStrategy bitcoin mi alacak

MicroStrategy'nin CEO’su Michael Saylor, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  MicroStrategy olarak 400 milyon dolarlık bitcoin alımı yapacağını açıkladı. Michael Saylor sosyal medya sitesi twitter üzerinden yaptığı  paylaşımında "MicroStrategy, ek Bitcoin satın almak için 400 milyon dolarlık tahvil teklifini açıkladı" ifadelerine yer verdi.

Saylor'ın yaptığı paylaşımdan sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin’de yüzde 3 yükseliş yaşandı.

MicroStrategy'nin yaptığı açıklamaya göre, toplamda 400 milyon dolarlık anaparanın hepsi sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin’e yatırılacak. ABD merkezli şirket MicroStrategy, yeni Bitcoin almak amacıyla daha fazla borç tahvili satacak. 

Kripto paralarda son durum...