18 / 04 / 2024

MicroStrategy bitcoin

MicroStrategy bitcoin

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, toplamda 400 milyon dolarlık Bitcoin alımı yapacağını açıkladı.  Michael Saylor'ın açıklamasından sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin'de yüzde 3 yükseliş görüldü.

Kripto paralarda dalgalanma tam gaz! işte Bitcoin'deki gerilemenin nedeni..

MicroStrategy CEO’su ve 17 bini aşkın BTC’ye sahip Bitcoin balinası Michael Saylor, 2022'nin başında kripto piyasasının gerilemesine sebep olduğuna inandığı faktörleri değerlendirdi. 

Bitcoin düştü, AVAX rekor kırdı!

Kripto para yatırımcıları son durumu merak ediyor. Geçtiğimiz pazartesi 65 bin doları geçen Bitcoin yeni haftaya düşüşle başlarken, Avalanche (AVAX) yeni bir rekora imza attı.

Vergiden muaf Bitcoin şehri kuruluyor!

Dünya üzerinde kripto para Bitcoin'i yasal ödeme aracı şeklinde onaylayan ilk ülke olan El Salvador'un devlet başkanı Nayib Bukele, vergiden muaf bir Bitcoin şehri inşa edeceğini ve 10 seneik Bitcoin tahvilleri edeceklerini duyurdu. 

Türkiye'nin elektrik tüketimin yüzde 41'i Bitcoin üretiminde harcanıyor!

Kripto para birimi Bitcoin, senelik tükettiği 120 teravat elektrik ile Türkiye'nin yıllık tüketiminin yüzde 41'ine denk düşen enerji tüketimi yapıyor. 

Bitcoin rallisi tehlikede mi?

Bitcoin'de meydana gelen sert düşüşler sonrasında yatırımcıların endişesi artıyor. Peki, yatırımcılar bu esnada nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Bitcoin neden düşüyor?

Kripto paraların en büyük birimi Bitcoin sert düşüş yaşıyor. Peki Bitcoin neden düşüş yaşıyor? İşte detaylar...

Bitcoin 75 bin doları geçecek mi?

Kripto para biriminin en büyük oyuncusu Bitcoin gerilemeye başladı. Global fon yöneticileri Bitcoin'in 75 bin doları geçeceğini düşünüyor.

Bitcoin'in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Dünyanın en büyük hacmine sahip kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) geliştiren kişi olan Satoshi Nakamoto’nun net servetinin 73 milyar dolar olduğuna dikkat çekildi.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Bitcoin, altını geçecek!

Kantitatif analist PlanB, Bitcoin'in piyasa değerinin altın ve gayrimenkul gibi daha geleneksel varlıkların değerini eninde sonunda geçeceğine dikkat çekti. PlanB, altının, BTC'nin piyasa değerine yaklaşamayacağını da vurguladı.

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Uzun zamandır Bitcoin yatırımlarını elinde tutan yatırımcılar Bitcoin'lerini satmaya başladı. Kripto para borsasının en büyük oyuncusu Bitcoin bu satışların ardından 65 bin dolara geriledi. 

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Altın fiyatlarının zirve yapması ile beraber Bitcoin ve Ethereum'a ilgi azaldı. Bitcoin 69 bin dolardan 62 bin dolara geriledi. 

Altın almak mı daha mantıklı, Bitcoin almak mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Atılım Murat bugünkü köşesinde altın yatırımını ve Bitcoin yatırımını karşılaştırdı. İşte Atılım Murat'ın 'Bitcoin mi, altın mı?' başlıklı yazısı...

MicroStrategy bitcoin Haberi

MicroStrategy bitcoin

MicroStrategy'nin CEO’su Michael Saylor, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  MicroStrategy olarak 400 milyon dolarlık bitcoin alımı yapacağını açıkladı. Michael Saylor sosyal medya sitesi twitter üzerinden yaptığı  paylaşımında "MicroStrategy, ek Bitcoin satın almak için 400 milyon dolarlık tahvil teklifini açıkladı" ifadelerine yer verdi.

Saylor'ın yaptığı paylaşımdan sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin’de yüzde 3 yükseliş yaşandı.

MicroStrategy'nin yaptığı açıklamaya göre, toplamda 400 milyon dolarlık anaparanın hepsi sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin’e yatırılacak. ABD merkezli şirket MicroStrategy, yeni Bitcoin almak amacıyla daha fazla borç tahvili satacak. 

Kripto paralarda son durum...