29 / 03 / 2024

Bitcoin düştü, AVAX rekor kırdı!

Bitcoin düştü, AVAX rekor kırdı!

Kripto para yatırımcıları son durumu merak ediyor. Geçtiğimiz pazartesi 65 bin doları geçen Bitcoin yeni haftaya düşüşle başlarken, Avalanche (AVAX) yeni bir rekora imza attı.



Geçtiğimiz pazartesi 65 bin doları geçen Bitcoin'de, yeni zirveye ulaşılamayınca kar satışları etkili oldu. Habertürk'te yer alan habere göre; geçen hafta dalgalı seyreden dünyanın en büyük kripto parası yeni haftayı düşüşle açtı. 

Bitcoin düştü, AVAX rekor kırdı!

Bitcoin bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 2.9 değer kaybetti ve 57 bin 70 dolara düştü. Benzer şekilde bir diğer kripto para birimi olan Ethereum da yüzde 4.7'lik değer kaybederek 4 bin 140 dolara seviyesinde oldu. 

Bitcoin düştü, AVAX rekor kırdı!

AVAX'TE YENİ REKOR

Son haftalarda ön plana çıkan kripto paralarından Avalanche (AVAX) ise dün yeni bir rekora imza attı. Dün akşama doğru 146 doları geçerek yeni tarihi zirvesine ulaşan AVAX, bu sabah ise 131 dolara düştü. AVAX son 1 haftada yüzde 36 arttı.

Vergiden muaf Bitcoin şehri kuruluyor!

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Kripto paralar ayı piyasasında! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön