16 / 04 / 2024

JPMorgan: Etherium Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabilir!

JPMorgan: Etherium Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabilir!

Bankacılık devi JPMorgan, dünyanın en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum'un, Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabileceğinin altını çizdi.



Dünyanın en değerli ikinci kripto para birimi Etherium'un fiyatı 2021 yılında BTC'nin kaydettiği yüzde 96'lık yükselişe kıyasla yüzde 500'den fazla değerlendi. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Etherium'un piyasa değeri Bitcoin'inkinin yarısı civarında.

JPMorgan'ın yakın tarihli bir araştırma raporunda, yatırımcıların Bitcoin yerine Ethereum'a (ether) güvenmelerinin sebeplerinden birinin, Ethereum'un temelinde yatan teknolojinin sağladığı yararlar olduğunu vurguladı. 

JPMorgan: Etherium Bitcoin den daha iyi bir tercih olabilir!

LİDER KONUMUNDA

Ethereum, Büyüyen Merkezi Olmayan Finans Endüstrisi'nde (DeFi) ve aynı zamanda Değiştirilemez Tokenler (NFT'ler) için bir platform şeklinde halihazırda liderlik görevini üstlendi.

EL SALVADOR DETAYI

Bitcoin, bunun yerine çoğunlukla ya El Salvador'da olduğu gibi günlük hayatta kullanılan bir para birimi veya altına benzer bir değer deposu şeklinde hizmet sunuyor.

JPMorgan: Etherium Bitcoin den daha iyi bir tercih olabilir!

JPMorgan'ın konuya ilişkin raporunda raporunda "Tahvil getirilerindeki artış ve para politikasının nihayetinde normalleşmesi bir dijital altın biçimi olarak Bitcoin üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturuyor, tıpkı daha yüksek reel getirilerin geleneksel altın üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturması gibi" denildi.

Değerini DeFi'den oyunlara, NFT'lere ve stablecoin'lere kadar uzanan uygulama alanlarından alan Ethereum, daha yüksek reel getirilerde Bitcoin'e göre daha dayanıklı durumda.

Hindistan kripto paraları yasaklıyor!

Bitcoin'de ralli bekleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön