29 / 03 / 2024

Bitcoin 55 bin doların altına geriledi!

Bitcoin 55 bin doların altına geriledi!

Son zamanlarda yeniden değer kaybı yaşayan Bitcoin 55 bin doların altına geriledi.



Kripto paralarının en büyük birimi olan Bitcoin 55 bin doların altına gerileyerek 54 bin 570 dolardan işlem görüyor. Sputniknews'te yer alan habere göre; kripto paralarının ikinci büyük birimi Ethereum da yüzde 7'den fazla değer kaybıyla 4 bin 70 dolar seviyelerine geldi.

Bitcoin 55 bin doların altına geriledi!

Düşüş alt coinlerde de etkilerken ripple 0.94 kuruştan, litecoin 194 dolardan, ADA 1.53 dolardan seyrediyor. SOL 187 dolardan, AVAX ise 105 dolardan işlem görüyor. Kripto paralardaki düşüşte ise Güney Afrika'da tespit edilen ve B.1.1.529 adı verilen yeni varyant endişesinin etkili olduğu tahmin ediliyor.

JPMorgan: Etherium Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön