27 / 04 / 2024

Bitcoin yeniden 40 bin doların altında!

Bitcoin yeniden 40 bin doların altında!

Son günlerde yükselişe geçen kripto para birimi Bitcoin yeniden düşüşe geçerek 40 bin doların altına geriledi. 



Kripto para biriminin atasoy Bitcoin'de dalgalanmalar devam ediyor. Sputniknews'te yer alan habere göre; Glassnode küçük yatırımcıların Bitcoin almaktan korktuğunu ancak büyük yatırımcıların ise son 25 günde 90 bin adet Bitcoin satın aldığını açıkladı. Bu dönemde yatırımcılar 30 ile 40 bin dolar arasında yatırım yaptı.

Yaşanan gelişmeler neticesinde son 24 saat içinde 38,176.03 ve 40,516.78 dolar arasında gelip giden Bitcoin yüzde 2.18 değer kaybederek 39,021.92 dolara düştü. Birim haftalık yüzde 5.41 değer kazandı. 

Bitcoin yeniden 40 bin doların altında!

Haftalık 18 milyar dolar değer kaybeden Bitcoin'in toplam piyasa hacmi 730 milyar dolara düştü.

Dünya Bankası El Salvador'u reddetti

Diğer yandan  Bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul eden ilk ülke El Salvador'un teknik destek talebi Dünya Bankası tarafından reddedildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Dünya Bankası, şeffaflık ve düzenleyici  gibi sorunlarda yardımcı olacaklarını fakat  çevre ve şeffaflık gibi konular nedeniyle ülkenin talep ettiği yardımı yapmayacağını dile getirdi. 

Kripto paralar için düzenlemeler tamamlanıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön