26 / 04 / 2024

Kripto paralar eriyor! Bitcoin 50 bin doların altına düştü!

Kripto paralar eriyor! Bitcoin 50 bin doların altına düştü!

Kripto para piyasalarında, satış dalgaları etkisini göstermeye devam ediyor. Bitcoin kayıplar vermeye devam ederek 50 bin doların altına düştü. Bu düşüş sürerken Etherium'da yüzde 12'ye yakın değer kaybı yaşadı.



Kripto para birimi olan Bitcoin'de geçen hafta başlayan düşüş eğilimi giderek arttı. Geçen hafta 64 bin dolardan 54 bin dolara kadar düşen Bitcoin, bugün de yüzde 10'un üzerinde gerçekleşen düşüşle 49 bin 300 dolar  düzeyinde işlem görüyor.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ethereum'da da değer kaybı yüzde 12'ye yaklaşarak 2 bin 200 doların altına düştü.

Kripto paralar eriyor! Bitcoin 50 bin doların altına düştü!

Analistlerin 'piyasa düzeltmesi' olarak adlandırdığı bu düşüşler ile kripto para piyasalarının toplam hacmi 2 trilyon doların altına düştü. Bitcoin'in piyasa hacmi ise 1 trilyon doların aşağılarına geriledi.

Bitcoin'de meydana gelen bu düşüşte, ABD Başkanı Joe Biden'ın sermaye kazançlarına ilişkin vergi planının yarattığı endişenin de etkili olduğu düşünülüyor. Diğer taraftan, Etherium ve diğer altcoinlerde gerçekleşen yükseliş eğilimleri dün Bitcoin'in pazar hakimiyetinin 2018 yılından bu güne ilk defa yüzde 50'nin altına düşmesini sağladı.

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!

Kripto paralar eriyor! Bitcoin 50 bin doların altına düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön