19 / 04 / 2024

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

Bitcoin fiyatı tekrar 23.000 doların altına düştü. Yatırımcıları tedirgin edebilecek durumun daha da kötüye gitmesinden herkes endişe duyuyor.



Bitcoin fiyat analizi, bugünkü ticaret seansının başlangıcından bu yana düşüş eğilimi gösteriyor. BTC/USD 23.460 dolara ulaştıktan sonra istikrarlı bir şekilde düştü ve şu anda 22.886 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi son 24 saat içinde yüzde 2,35'ten fazla düştü.

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

BTC/USD, BTC fiyatının son birkaç günün yatay trendinden çıkmasının ardından bugün negatif piyasa hissiyatı gösteriyor. BTC'nin toplam işlem hacmi yaklaşık 442 milyon dolar ve BTC'nin piyasa değeri şu anda 18 milyar dolar. Bu dijital varlık, piyasa değerine göre Coin Market Cap'in kripto para birimleri listesinde ilk sırada yer alıyor. Öte yandan, borsada güçlü bir geri çekilme oldu ve bu, yakın gelecekte daha fazla satış baskısının göstergesi olabilir. 23.000 doların altında stabil.

Bitcoin 23.000 Doların Altına Düştü! Bitcoin kazası mı?

Günlük bir bitcoin fiyat analizi, piyasa koşulları düşüş eğilimi gösterdiğinden, bitcoin fiyatının bugün ticaretin başlangıcından bu yana düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Son birkaç gün içinde fiyat 23.460 dolar direnç seviyesini kırmak için mücadele etti ve sonuç olarak kripto para düşmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön