25 / 04 / 2024

Ramazan'da sofralarınız ziyafete dönüşecek! BİM'de beyaz peynir 79,50 TL, yoğurt 29,50 TL'ye düştü

Ramazan'da sofralarınız ziyafete dönüşecek! BİM'de beyaz peynir 79,50 TL, yoğurt 29,50 TL'ye düştü

Bim Nisan ayına özel indirim yapacağı listeyi duyurdu. Vatandaşlar 4 Nisan 2023 Salı aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünlerin indirime girildiğini merak ediyor. Şimdiden sabırsızlıkla beklenen aktüel ürünler kataloğunu haberimizde görebilirsiniz. 



Aktüel ürünler, bir mağazada veya perakende satış noktasında, belirli bir dönem boyunca özellikle indirimli olarak sunulan geçici ürünlerdir. Bu ürünler genellikle bir hafta veya iki haftalık periyotlarla değişebilir ve mağazanın stok durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Aktüel ürünler genellikle, müşterilerin yoğun ilgi gösterdikleri popüler ürünlerden oluşur. Bu ürünler, günlük hayatta sık kullanılan temel tüketim ürünleri, ev gereçleri, giyim, kişisel bakım ürünleri, elektronik cihazlar gibi çeşitli kategorilerde olabilirler.

Ramazan da sofralarınız ziyafete dönüşecek! BİM de beyaz peynir 79,50 TL, yoğurt 29,50 TL ye düştü

BIM Market, Türkiye merkezli bir perakende zinciridir ve geniş bir hizmet alanına sahiptir. Şirket, Türkiye'nin yanı sıra Mısır, Fas, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok ülkede de mağazaları bulunmaktadır.

BIM Market, genellikle temel gıda ürünleri, ev temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri ve basit giyim ürünleri gibi temel tüketim ürünlerinin satışını yapar. Ayrıca, bazı mağazalarda taze gıda ürünleri ve et ürünleri de bulunabilir.

BIM Market, genellikle fiyat performansı yüksek ürünleri uygun fiyatlara sunarak, düşük ve orta gelirli tüketicilere hitap etmektedir. Mağazalar genellikle işlek bölgelerde yer alır ve geniş bir müşteri kitlesine hizmet verirler.

BIM Market, yüzlerce mağazası ile Türkiye'de neredeyse tüm büyük şehirlerde hizmet vermektedir. Mağazaların yanı sıra, şirketin online alışveriş sitesi de bulunmaktadır ve müşterilere online alışveriş imkanı sunar.

Ramazan'da sofralarınız ziyafete dönüşecek! BİM'de beyaz peynir 79,50 TL, yoğurt 29,50 TL'ye düştü


Geri Dön