19 / 04 / 2024

RealtyCo İşletme Tipi Franchise Sistemi ile büyüyecek!

RealtyCo İşletme Tipi Franchise Sistemi ile büyüyecek!

Türkiye’de girişimciler arıyor. Beş kıtada 47 ülkede ofisleri bulunan şirket getirdiği sistem ile Türkiye’de 250 franchise ofise ulaşmayı planlıyor.



ReaItyCo, uzun Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen ve dünyada gayrimenkul sektörüne ilk kez uyarlanan ‘İşletme Tipi Franchise Sistemi’ yöntemi ile Türkiye’de ve dünyada büyümeyi planlıyor.

 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; İlginç bir girişim öyküsü bulunan Fatih Elibol’un kurucusu ve sahibi şirket, halihazırda 5 kıtada ve 47 ülkede faaliyet yürütüyor. RealtyCo’nun portföy değeri 2017 yılı itibariyle 800 milyar Euro'ya ulaşıyor.

 

RealtyCo konusunda öncelikle gayrimenkul alanına getirdiği işletme tipi franchise sistemini açıklamakta yarar var. Franchise yatırımcısının detaylarla vakit harcamadan direkt olarak işine ve pazarlamaya yoğunlaşması için “işletme Tipi Franchise Sistemi”ni hayata geçirdiklerini belirten Realty®Co. Başkanı Fatih Elibol, sistemi şöyle açıklıyor: “Ülkenin her bölgesinde franchise ofislerimizin güçlerine güç katmak için çalışıyoruz. Ofisleri kuruyoruz, hukuk ve mali müşavirlik desteği veriyoruz, çağrı merkezlerini yönetiyoruz, ilanlarını biz yayınlıyoruz. Ofis giderlerini ve basılı malzemeleri temin ediyoruz.

 

Danışmanlarımıza kişisel ve mesleki gelişimlerini teşvik edici programlar ve eğitimler veriyoruz. Yani kısaca onların işletmedeki yüklerini azaltıp, işlerine konsantre olmalarını sağlıyoruz”.

 

RealtyCo çatısı altında Türkiye’deki faaliyetlerini REALTY-TR markası ile sürdürdüklerini belirten Fatih Elibol, mevcut 11 olan franchise ofis sayısını ulaştırmak istedikleri rakamı 250 olarak açıklıyor. Gayrimenkul sektöründe franchise verebilmek adma İngiltere’de “Kraliyet Onayı” aldıklarını söyleyen Elibol, “REALTY-UK olarak Ingiltere’de de hızla büyüyoruz” dedi. Ingiltere’de Chelsea ve Westminster’de ofislerini aktif ettiklerini ve 2018’in ilk aylarında merkez ofislerinin yanı sıra beş franchise’m daha açılışını gerçekleştireceklerini belirten Fatih Elibol, şöyle devam etti; “İngiltere’de yeni bir hayat kurmak isteyen Türk girişimcilere hazır, çalışan ve para kazanan bir ofis sunuyoruz. Bu süreç, İngiliz vatandaşlığına kadar uzanan yasal ve kazançlı bir hayatm anahtarını da barındırıyor. Yatırımcımız Ingiltere’de olmadan, mevcut düzenini bozmadan para kazanıp, vatandaşlık hakkını elde edebiliyor, işletme Tipi Franchise Sistemi’miz sayesinde yeni hayatının adımlarını garantili olarak atıyor. İngiltere’nin ardından 2018 yılı içinde Avrupa ve Amerika operasyonlarına hız vereceğiz. 2018’in son çeyreğinde de Birleşik Arap Emirlikleri operasyonunun hızlanması yönünde harekete geçeceğiz.”


Geri Dön