26 / 04 / 2024

Recep Altepe: Bursa, bu dönem hızlı bir dönüşüm yaşayacak!

Recep Altepe: Bursa, bu dönem hızlı bir dönüşüm yaşayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın tüm ilçelerinde gerçekleştirilen hizmetlerle kentin sağlıklı bir geleceğe kavuşacağını belirterek, Büyükşehir ve Nilüfer belediyelerinin işbirliğiyle Nilüfer’in yüzünün daha çok güleceğini söyledi.





Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın tüm ilçelerinde gerçekleştirilen hizmetlerle kentin sağlıklı bir geleceğe kavuşacağını belirterek, Büyükşehir ve Nilüfer belediyelerinin işbirliğiyle Nilüfer’in yüzünün daha çok güleceğini söyledi.


Bursa’nın tüm ilçelerinde halkın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi ile işbirliğiyle gerçekleştirilecek hizmetlerle Nilüfer’de de varlığını hissettirmeye devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Başkanlık makamında bir araya geldi. Bursa’nın geleceği için tüm ilçelerde faaliyet gösterdiklerini anlatan Başkan Altepe, bundan sonra Nilüfer’in yüzünün daha da çok güleceğini belirtti.

Başkan Altepe, ‘Bütünşehir’ uygulamasıyla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluklarının daha da arttığına işaret ederek, “Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’de 4. kez başkanlık görevine seçildi. Ben de biri ilçe belediyesinde, 2 kez de Büyükşehir’de olmak üzere başkanlığımın 3. dönemindeyim. Yeni dönem, Bursa’da da, Nilüfer’de de hizmetlerin daha çok hayata geçirildiği, daha bereketli bir dönem olacak. Nilüfer ve Bursa, gelişmeye devam edecek. Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyesi işbirliğiyle, hem ilçe merkezinde hem de ilçenin kırsalında vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Hedef, temiz çevre

Başkan Altepe, Bursa’nın her köşesinde hizmetlerin artarak devam edeceğini de vurgulayarak, “Bursa, bu dönem hızlı bir dönüşüm yaşayacak. Tüm konularda çalışıyoruz. Nilüfer Çayı’nın da temizlenmesi için çalışmalarımızı başlattık. Bursa’nın sorunlarını ancak yerelden çözeriz. Çevre ile ilgili yetkilerin, gelirinin Çevre Bakanlığı’na kalması suretiyle, Büyükşehir’e devri ile ilgili çalışmalarımız sürüyor, dosyamızı hazırladık. Yarın konuyu Ankara’da görüşeceğim. Çevre konusunda çok hassasız, herkes adımlarını çevreyi önemseyerek atsın. Yerel yöneticiler de bu konuda dikkatli olmalı” dedi.


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Başkan Altepe’ye görevinde başarılar dileyerek, “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile yeniden Bursa’ya birçok hizmet kazandıracağız. 2014 – 2019 döneminde de güzel hizmetlerle örnek kent Bursa’yı oluşturacağız” şeklinde konuştu. Bozbey, Başkan Altepe’ye Nilüfer Çayı’nın temizlenmesini ve sağlıklı hale getirilmesini istediklerini de sözlerine ekledi.



Bursa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön