29 / 03 / 2024

Referans Güneşli Evleri ulaşım!

Referans Güneşli Evleri ulaşım!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim yapılan Referans Güneşli'de 161 adet daire ile birlikte 32 adet dükkan bulunuyor. İşte Referans Güneşli Evleri ulaşım bilgileri...



Bağcılar Referans Güneşli'de yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.


İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda hayata geçirilen Referans Güneşli'de daireler 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor.


Referans Güneşli Evleri ulaşım!

Kiler GYO  Referans Güneşli  E-5 Karayolu’na 17 dakika, İstoç'a 9 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika, havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, Masko'ya 12 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Fitness, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve spor alanları gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Referans Güneşli Konutları 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Referans Güneşli ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat ödeniyor ve kalan kısım için firma bünyesinde 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Projede konutların büyüklükleri 57 ile 231 metrekare arasında değişiyor. 


Referans Güneşli Evleri ulaşım!


Referans Güneşli Evleri ulaşım!



Referans Güneşli iletişim

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön