24 / 04 / 2024

Referans Güneşli Evleri nerede?

Referans Güneşli Evleri nerede?

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Toplam 161 konut ve 32 tane dükkandan meydana gelen Referans Güneşli'de satışlar başladı. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Referans Güneşli Evleri nerede?



"Referans Güneşli Evleri nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim.  Kiler GYO  imzası ile inşa edilen proje 2 blok olarak tasarlandı. 


Peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim imkanı sağlanan Referans Güneşli'de yüzde 30 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Kiler Gayrimenkul Refernas Güneşli'de fitness, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal yaşam alanları mevcut. Projede yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. 


Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan  Referans Güneşli  Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.


Referans Güneşli satış fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 161 dairenin yanı sıra 32 adet ticari ünite bulunuyor. 


Referans Güneşli Evleri nerede?


Referans Güneşli Evleri nerede?



Referans Güneşli iletişim 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön