29 / 03 / 2024

Referans Güneşli fiyat listesi!

Referans Güneşli fiyat listesi!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan Referans Güneşli Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Referans Güneşli fiyat listesi...



Referans Güneşli projesinde konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje  Kiler GYO  tarafından hayata geçiriliyor.


Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor. Projede banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor.


Referans Güneşli fiyat listesi dairelerin büyüklükleri ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Kiler GYO  Referans Güneşli  projesinde dairelerin alanları 56 metrekare ile 232 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükseliyor.


Dükkan fiyatları 557 bin TL'den başlangıç gösteren Referans Güneşli'de sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, fitness gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Referans Güneşli fiyat listesi bilgisinde göre daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 30 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım için 36 ay vade farksız firma bünyesinde taksit imkanı sağlanıyor.


Referans Güneşli iletişim bilgileri

Satış ofisi telefon: 444 51 11

Web: www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön