29 / 03 / 2024

Bağcılar Referans Güneşli fiyat!

Bağcılar Referans Güneşli fiyat!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Referans Güneşli Evleri'nde teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Bağcılar Referans Güneşli fiyat listesi...



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa eidlen Referans Güneşli'de peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.


Bağcılar  Referans Güneşli  fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükseliyor.


Yüzde 30 peşin ödemelerde kalan kısım için 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlayan Referans Güneşli Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.


Kiler GYO Referans Güneşli'de 161 adet daire ve 32 adet dükkan yer alıyor. Projede yer alan konutların alanları 57 metrekare ile 231 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Bağcılar Referans Güneşli fiyat listesine göre daireler 187 bin TL'den başlıyor. Proje çocuk oyun alanı, spor alanları, fitness, yüzme havuzu, buhar odası ve sauna gibi sosyal imkanlara sahip. 


Referans Güneşli Konutları Olimpiyat Stadı 16 dakika, Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında, Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, Masko'ya 12 dakika, İstoç'a 9 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Referans Güneşli satış ofisi 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön