20 / 04 / 2024

Bağcılar Referans Güneşli fiyatları!

Bağcılar Referans Güneşli fiyatları!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika uzaklıkta bulunan Referans Güneşli Konutları 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Bağcılar Referans Güneşli fiyatları...



Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan  Referans Güneşli  Evleri'nde konutların alanları 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor.


Bağcılar Referans Güneşli fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor.  Kiler GYO  imzası ile inşa edilen projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 


Peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim yapılan Referans Güneşli Kiler Gayrimenkul projesi 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Projede yüzde 5'ten başlayan peşinat ile ödeme yapılabiliyor.


Referans Güneşli Konutları Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, İstoç'a 9 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika, Masko'ya 12 dakika, Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında bulunuyor. 


Bağcılar Referans Güneşli fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede spor alanları, fitness, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı ve buhar odası gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Referans Güneşli satış ofisi 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön