19 / 04 / 2024

Bağcılar Referans Güneşli ev fiyatları!

Bağcılar Referans Güneşli ev fiyatları!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Referans Güneşli'de 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. İşte Bağcılar Referans Güneşli ev fiyatları...



Dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 232 metrekare arasında farklılık gösteren  Referans Güneşli   Kiler GYO  tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.


Bağcılar Referans Güneşli ev fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Peşin ya da banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanan proje 9 bin 234 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Toplam 161 tane daire ve 32 tane mağazadan oluşan Referans Güneşli'de yüzde 30 peşin ödeme yapılması durumunda kalan kısım firma bünyesinde 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor.


Referans Güneşli Konutları E-5 Karayolu’na 17 dakika, Masko'ya 12 dakika, Olimpiyat Stadı'na 16 dakika, havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, İstoç'a 9 dakika yakınlıkta bulunuyor.


Bağcılar Referans Güneşli ev fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje yüzme havuzu, fitness, buhar odası, sauna, spor alanları ve çocuk oyun alanı gibi sosyal donatı alanlarından oluşuyor.


Referans Güneşli iletişim

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön