24 / 04 / 2024

Bağcılar Referans Güneşli nerede?

Bağcılar Referans Güneşli nerede?

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen Referans Güneşli projesi Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Peki Bağcılar Referans Güneşli nerede?



Referans Güneşli ödemeleri yüzde 30 peşinatta, firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı yapılabiliyor. Projede 161 adet dairenin yanı sıra 32 adet dükkan bulunuyor.


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de inşa edilen  Referans Güneşli  Evleri'nde dairelerin alanları minimum 57 metrekare, maksimum ise 231 metrekare olarak belirlendi. 


Kiler GYO Referans Güneşli fiyatları 187 bin TL'den başlanıç gösteriyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edildiği proje 9 bin 234 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Bağcılar Referans Güneşli nerede?

Referans Güneşli Konutları havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika,  İstoç'a 9 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika, Masko'ya ise 12 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Banka kredili veya peşin ödeme yapıldığında yüzde 12 indirim uygulanan Referans Güneşli Bağcılar projesinde buhar odası, fitness, spor alanları,  çocuk oyun alanı, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Bağcılar Referans Güneşli nerede?


Bağcılar Referans Güneşli nerede?


Referans Güneşli iletişim 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön