20 / 04 / 2024

Referans Güneşli satışta! Fiyatlar 187 bin TL'den başlıyor!

Referans Güneşli satışta! Fiyatlar 187 bin TL'den başlıyor!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Referans Güneşli, 187 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Güneşli’de inşasına başlanan Referans Güneşli’de 161 konut, 32 ticari ünite yer alıyor.




Kiler GYO, yoğun bir ön talep döneminin ardından Referans Güneşli’de satışlara başladı. İstanbul’un hızla yenilenen ve yatırım referansı haline gelen Güneşli’de inşasına başlanan  Referans Güneşli  lansman dönemine özel olarak peşin 187 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


Bölgede gerçekleştirilen tüm yatırımlar ve Metro’nun hizmete girmesiyle birlikte İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden biri olan Güneşli – Bağcılar hattında yükselecek Referans Güneşli; Kiler GYO’nun sadece İstanbul’un merkezinde yer alan lokasyonlarda konumlandırdığı “Referans” markalı projelerinden bir diğeri olarak hayata geçiriliyor.


Estetik tasarımı ve merkezi lokasyonu itibariyle yatırımcının ilgisini çeken Referans Güneşli’de  161 konut ve 32 mağaza yer alıyor. Toplam 193 bağımsız bölümün yer aldığı projenin konut bölümünde büyüklükleri 57 m2 ile 231 m2 arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor.


TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve Metro durağının yanı başında yer alan Referans Güneşli, zarif ve modern mimarisi ile bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanıyor. Proje, 30 metrekareden 860 metrekareye kadar farklı büyüklüklere sahip mağazalar ile tüm bölge için bir buluşma noktası niteliği taşıyacak meydanı ile renkli etkinliklere de ev sahipliği yapacak.


Kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, hobi salonu, kreş, açık sosyal alanlar, mini basketbol sahası, trambolin gibi sosyal ve sportif olanaklarla zenginleştirilmiş projede geniş peyzaj alanları da bulunuyor. Referans Güneşli’de ev sahiplerinin misafirleri de düşünüldü ! Yatılı misafirler, Site Yönetimi tarafından ücretlendirilen 1+0 misafir suit’lerinde konforlu bir şekilde ağırlanıyor ve kaldıkları süre içinde site sakinleri ile birlikte aynı sosyal ayrıcalıklardan fayadalanabiliyorlar.


Yüzde 1 KDV avantajına da sahip projenin lansman dönemine özel ödeme seçenekleri;


•    Peşin ve banka kredili alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 12 indirim imkanı


•    Sadece yüzde 30 peşinat ve kalan kısma 36 aya kadar vade farksız şirket bünyesinde taksitlendirme imkânı


•    Sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı


•    Projede Yapı Kredi Bankası ve Türkiye Finans Katılım Bankaları ile çalışılmaktadır.


GÜNEŞLİ’NİN YATIRIM REFERANSI


Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan Güneşli’de, “Kazancın Yeni Adresi” sloganıyla lanse edilen Referans Güneşli yatırımcılardan yoğun talep görüyor.


Lokasyonuyla dikkat çeken Referans Güneşli, 5 yıldızlı oteller, iddialı alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş ve finans merkezlerine birkaç dakika mesafe yer alıyor. İstanbul hızla gelişen bölgesi Güneşli;  alışverişin, eğlencenin, yatırımın, prestijin kesişme noktası haline geldi.


İnşaat sektöründe güven teşkil eden başarılı projelere imza atan Kiler GYO,  Levent’te hayata geçirdiği Batı Avrupa’nın en yüksek rezidans binası İstanbul Sapphire ile Türk inşaat sektörünün en önemli projelerinden birine imzasını atmıştı. İnşaat sektöründeki yatırımlarına ara vermeden devam eden  Kiler GYO  Referans Güneşli projesinin yanı sıra Bakırköy’de Halk GYO arazisi üzerinde inşa ettiği Referans Bakırköy projesinde de teslimleri tamamladı.


projeye sor



Geri Dön