23 / 04 / 2024

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor..



İnşaat sektörünün güvenilir firmalarından Kiler GYO'nun İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Güneşli’de inşa ettiği Referans Güneşli projesinde yaşam başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.

 

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli metronun yanı başında konumlanıyor. Merkezi lokasyonu nedeniyle hem yerli hem yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Referans Güneşli projesi, toplam 208 konut ve 32 mağazadan oluşuyor. Alan büyüklükleri 57 metrekare ile 196 metrekare arasında farklılık gösteren projede, 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

Referans Güneşli de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Metrekaresi 3 bin 900 TL’ den başlıyor…

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Güneşli ’de dairelerin metrekare fiyatları  3 bin 900 TL’den başlıyor. Geniş peyzaj alanına sahip Referans Güneşli ‘de kapalı havuz, fitness center, sauna, Türk hamamı, yürüyüş parkuru, spor adası, çocuk oyun adası, hobi salonu, misafir süitleri, kent meydanı gibi alanlar bulunuyor. Ayrıca her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor.

 

TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve metro durağının yanı başında yer alan Referans Güneşli projesi 5 yıldızlı oteller, havalimanı, iddialı alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş ve finans merkezlerine birkaç dakika mesafede yükseliyor. 


www.referansgunesli.com.tr

 


Geri Dön