18 / 04 / 2024

Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm için Ankara'da destek aradı!

Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm için Ankara'da destek aradı!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm ve deprem konusunda Ankara'da destek aradı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.



Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm ve deprem konusunda Ankara'da destek aradı. Deprem bölgesinde bulunan Gemlik'm yeni imar planları, Zeytinciliği Koruma Kanunu, Mera Kanunu ve Orman Kanunu ile Toprak Kanunundaki bazı maddelere takıldı. Yeni imar planlarının önündeki engellerin kaldırılması için seferberlik başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bursa gezisi sırasında ilçenin deprem durumu, kentsel dönüşüm ve imar planlan hakkında geniş bir rapor sunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, imza kampanyasının ardından yaptığı iki günlük  Ankara  ziyaretinden ümitli döndü. 


GÜLLÜCE OLUMLU BAKIYOR

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Biz bu işi çözeceğiz" dediğini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de konuya olumlu baktığını ve ilçeye özel yasayı desteklediğini bildirdi. 


A Gazete


Geri Dön