17 / 04 / 2024

Reha Medin Emlak, VIP Assist projesini başlattı!

Reha Medin Emlak, VIP Assist projesini başlattı!

Reha Medin Emlak Hizmetleri, iki yıl önce başlattığı inovasyon çalışmalarına hız verdi. Şirket müşterilerine şimdi de Vip Assist Hizmeti  ve Hazır Ev Projesi ile destek oluyor. Reha Medin Emlak Vip Assist projesini hayata geçiriyor...



Nisan ayından itibaren firmadan ev kiralayan ya da satın alanlar, istedikleri takdirde çok sembolik bir bedelle, Konut yardımı, Araç Yardımı, Bilgi ve Organizasyon Hizmeti, Life Style Hizmetler den faydalanabilecekler.
 
Reha Medin Genel Müdürü Tamer Çiçekçi, 7/24 assistans hizmetleri ile hayatı kolaylaştıran VIP Service sayesinde müşterilerinin taleplerini kendilerine tahsis edilmiş olan telefon numarasından ulaşacakları müşteri temsilcileriyle paylaşıp hızlı çözüme ulaşacaklarını belirtti..
 
Çiçekçi, tesisat, elektrik, anahtar, güvenlik hizmeti, profesyonel ev destek hizmetleri, bilgisayar destek hizmetleri, nöbetçi eczanelerden ilaç temini, kuru temizleme hizmeti gibi her evin gereksinimi olan konularda da Reha Medinin, Konut Yardımı konseptiyle müşterisine artı hizmetler sunacağını açıkladı.
 
Bunu yanı sıra şirket, arızalanan aracın çekilmesi, kurtarılması, aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama (maximum 3 gün), kiralık araç ve profesyonel sürücü hizmeti gibi konularda da müşterisinin yanında olacak.
 
Reha Medin müşterileri isterlerse, yurt içi ve yurt dışı etkinlik, kültür sanat, spor, alış veriş, oteller, seyahat, VIP ulaşım hizmetleri, temalı turlar, tercüme hizmetleri, moda ve eğitim danışmanlığı gibi çok çeşitli alanlarda firmadan yardım alabilecekler.
 
Emlak Pazarlama Hizmetini eski kalıplarından çıkararak, çağdaş ve yenilikçi yaklaşımlarla maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyen Reha Medin, ülke genelinde büyümenin yanı sıra yurtdışında da temsilciliklerini arttırmayı hedefliyor.


Geri Dön