24 / 04 / 2024

Rekor üstüne rekor kıran Samsung A33 indirimli fiyatla Carrefour'da! Tam 2700 TL kampanya... 2 Ocak fiyat listesi

Rekor üstüne rekor kıran Samsung A33 indirimli fiyatla Carrefour'da! Tam 2700 TL kampanya... 2 Ocak fiyat listesi

Güney Kore merkezli Samsung A33, 2023'ün en büyük avantajı ile seneye başladı. CarrefourSA kart'a özel yüzde 22 avantajla stanttaki yerini aldı. Peki Samsung Galaxy A33 5G fiyatı ne kadar?



Android ekosisteminde lider konumda olan cihaz, tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Türkiye'de ve dünyada en çok satan marka A serisi ile orta gelirli ailelerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Nicelik ve nitelik bakımından önde gelen marka, yeni alıcılarını bekliyor.


İmal ettiği her yeni telefonla gündem olan Samsung, teknoloji tutkunları tarafından çok sevilen Galaxy A serisinin yeni çıkan, serinin en genci A33 5G ile kısıtlı bütçesi kullanıcıların ilgi odağı oluyor. Serideki diğer üyeleri gibi 
üstün teknik özelliklere sahip olan model, aralarında IP68 su ve toza karşı mukavemeti yüksek gibi pek çok ayrıcalıkla geliyor. Samsung Galaxy A33 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) dizayn açısından selefleriyle yakın özellikelri üzeridne barındıran cihaz, daha zarif ebatı olması aracılığı ile taşınabilirlik açısından başarılı bir profil çiziyor. Heyecan verici teknolojik özellikleri, 5G detayıyla aynı teknolojide sizlere sunan Samsung Galaxy A33 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili), yeni nesil olanaklarla donatılan ve ulaşılabilir fiyatlarda satılan bir cihaza yatırım yapmak isteyenlere hitap ediyor.

Rekor üstüne rekor kıran Samsung A33 indirimli fiyatla Carrefour da! Tam 2700 TL kampanya... 2 Ocak fiyat listesi

Android Dünyasının Yeni starı: Samsung Galaxy A33 5G

Sizleri Android 12 işletim sistemi ve Samsung One UI 4,0 kullanıcı arayüzünün Super AMOLED ekranındaki büyüleyici renklerle karşılayan  Samsung Galaxy A33 5G’yi, dijital içerik harcama sürecinde keyifle kullanabilirsiniz. Güncel Android işletim sisteminin verdiği avantajı ve esnekliği, bütün gün yaşamayı amaçlıyorsanız, 25 Watt hızlı şarj destekli ve 5000 mAh batarya kapasiteli ürünün sahibi olabilirsiniz.
Telefonunuzu çok kapsamlı kullanmaktan zevk alıyor, oyun ve yüksek çözünürlükte video içeriklerini tüketmenin yanında kendiniz de telefonunuzla içerik üretmeyi planlıyorsanız, yüksek performanslı Galaxy A33 5G modeline bakabilirsiniz. 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön