26 / 04 / 2024

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Miami’nin başarılı emlak danışmanı Global Real Estate Group, Amerika’nın en tanınmış gayrimenkul firmalarından biri olan Related Group’un Miami projelerinin tanıtımı için bir gece düzenledi.



Amerika’nın vazgeçilmez adreslerinden biri olan Florida’da yatırımcıları birbirinden çeşitli apartmanlarla buluşturan Related Group, Global Real Estate ortaklığında Soho House’ta misafirlerini ağırladı. Related Group Başkan Yardımcısı Jon Paul Perez ve Yeni Projeler Genel Müdürü Carlos Russo’nun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte yeni projeler tanıtılıp emlak pazarı değerlendirildi. İş dünyasından da isimlerin katıldığı etkinliğe ilgi yüksekti.



Related Group un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!



Miami’de son iki yıldır yapılan yeni inşaatlardaki satışların çok büyük bir oranının Türklere yapılması üzerine Miami'nin en büyük inşaat firması Related Group, Global Real Estate firmasından danışmanlar Nihan Gören ve Su Zulal Ülkealan ile proje tanıtımlarına başladı. Türk yatırımcılara hitap eden projeler hazırladıklarını belirten Jon Paul Perez, Türkiye’yi iyi bir fırsat olarak değerlendirdiklerini söyledi.




relatedgroup.com/




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dünyanın en popüler tatil, yaşam ve emlak yatırımı destinasyonları arasında yer alan Florida'da lüks konut ve rezidans projeleri geliştiren ABD'li Related Group, projelerini Türk pazarında tanıtma kararı aldıklarını açıkladı. Yeni Projeler Genel Müdürü Carlos Russo'nun ev sahipliğindeki davette grubun Atlas okyanusu kıyısındaki Auberce Miami, Armani Casa, Gran Paraiso, Hyde Beach House ve Hyde Midtown projeleri görücüye çıktı. Projelerdeki fiyatlar 500 bin ila 5 milyon dolar arasında değişiyor. Miami Emlakçılar Birliği Üyesi ve Turnberry Internasyonal'de gayrimenkul danışmanı olan Nurdan Yıldırım, Türkler'in Miami'ye ilgisinin her geçen gün arttığını kaydetti. Yıldırım, "Amerika'da yatırım yapmak için oturma ve calısma zorunluluğunun olmaması ve bankaların sağladığı düşük faizli mortgage imkanlarının Türkler'in Miami'deki yatırımlarını artırıyor. Son dönemlerde Türk yatırımcılara olan satış yüzde 35 arttı" dedi.




Sabah


Geri Dön