26 / 04 / 2024

Relux RSO, 2014 yılının başında satışa çıkacak!

Relux RSO, 2014 yılının başında satışa çıkacak!

Altunbüken Holding, İstanbul Tepeüstü' nde yer alan yeni gayrimenkul projesi Relux ReluxSuit Office'i (RSO) gelecek yılın başında satışa çıkarmayı planlıyor. 2014 yılının başında satışa çıkacak...



Altunbüken Holding, İstanbul Tepeüstü'nde yer alan yeni gayrimenkul projesi Relux ReluxSuit Office'i (RSO) gelecek yılın başında satışa çıkarmayı planlıyor. İstanbul'un gelişen bölgelerinden Ümraniye-Tepeüstü'nde toplam 10 bin 100 metrekare kapalı alana sahip Relux RSO projesi 22 kat olarak yükselecek. Proje satışa çıkmadan yüzde 30'u için ön talep alınmış durumda. 


Finans sektörünün kalbi olacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yakınında ve TEM otobanmm yanında konumlanan Relux RSO projesinin, yenilikçi ve özgün mimari anlayışıyla Ümraniye'nin çehresini değiştirmesi bekle1939 yılında kuyumculuk ile başlayarak bugün finans gayrimenkul ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Altunbüken Holding; Relux FCF (Financial Center Flats), Bodrum HeavenHill, Suadiye Residence gibi projeleriyle ve otomotiv, kimya gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası firmaların gayrimenkul yatırımlarını niyor. Yaşam ve çalışma alanlarının iç içe girmesinden kaynaklanan ihtiyaçlar öngörülerek tasarlanan proje, hem yaşam alanı hem de iş alanı olarak tasarlanmış suit ofislerden oluşuyor. 


Proje, esnek (flex) kat yerleşim imkanıyla da dikkat çekiyor. Relux RSO sakinleri ihtiyaçları ya da zevkleri doğrultusunda istedikleri odayı gerçekleştirmesiyle tanınıyor. 


Altunbüken Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, projeyle ilgili şu bilgileri verdi: "Ana hedefimiz; şehir merkezinde yaşanabilir, yüksek teknolojili, çevreci ve estetik eserler ortaya koymak. 


Metropollerde, orta ve orta-üst gelir düzeyine hitap eden, tüm yönleriyle özgün bir konsepti olan, erişilebilir, kazanç fırsatı genişletip, küçültebiliyor, farklı alanlarda mutfak ve banyo kullanabiliyorlar. Özellikle flex özelliği suit ofisler için büyük önem taşıyor. Bu özellik sayesinde birden fazla suit ofis, duvarlan kaldırılarak tek ve büyük bir ofise çevrildiği gibi büyük bir ofis ihtiyacı ortadan kalktığında bölünerek, ihtiyaç dışındaki bölümlerin kiralanmasına ya da yaratan konut ve yüksek kira getirişi sağlayabilecek ticari gayrimenkulleri sunuyoruz. 


Relux markamızla lüks malzemeleri kullanmaktan öte sürekli değeri artacak sanat öğeleri ile aidat-bakım gibi maliyetleri düşüren, verimliliği, konforu ve keyfi artıran zeki yönetim sistemlerimiz ile lüks kavramını yeniden tanımlıyoruz." satılmasına olanak sağlıyor. 

Projenin bir diğer önemli özelliği ise doğal kaynakların tasarruflu ve verimli kullanımını sağlayan EcoFriendly (doğa dostu) alt yapısı. Cam ve duvar izolasyonuyla eneıji tasarrufu sağlanmasının yanı sıra Relux RSO projesinde yağmur suyunu filtreleyerek, depolarında tutan arıtma sistemi, birçok alanda güneş panelleriyle aydınlatma sistemleri yer alıyor. Projede çöplerin materyaline göre toplanarak geri dönüşüme katkı sağlanması da düşünüldü. 


Sanat eserlerini barındıracak Relux RSO projesinde 2 bin 900 metrekare kapalı alan; terasa, spor alanlarına, sinema ve sunum salonlarına, video konferans odalarına, müzik stüdyo, eğlence odalarına, çocuk oyun alanlanna ve otoparka, şehir dışından gelen müşterilerin konaklayabileceği otel gibi olanaklara ayrılmış durumda. Her türlü konut ve ofis ihtiyacının öngörülerek tasarlandığı projede bin metrekareden fazla açık alanda bahçe toplantı odalan ve bu alanlara hizmet eden restaurant, cafeler, ziyaretçi otoparkı yer alıyor. Reluxgarden, art concept anlayışıyla modern sanat eserlerini barındınyor. 




Hatice YILMAZ/ Dünya Gazetesi 


Geri Dön