25 / 04 / 2024

Relux Topkapı projesi, Altunbüken İnşaat tarafından yükselecek!

Relux Topkapı projesi, Altunbüken İnşaat tarafından yükselecek!

Firma: Altunbüken İnşaat

Proje: Relux Topkapı

Yakında lansmana çıkacak olan Relux Topkapı projesi, E5 cepheli alanda yükselecek. Altunbüken İnşaat tarafından hayata geçirilecek proje henüz projelendirme aşamasında.. Firma 2 projesinde daha hazırlıklara devam ediyor.




Altunbüken İnşaat Heights ve Vogue projelerinde geliştirme aşamasında...  Altunbüken İnşaat  ayrıca Relux Topkapı'da da yeni proje geliştirmeye hazırlanıyor. Proje; E5 cepheli olarak tasarlanıyor. Firma Relux RSO 50 projesine devam ediyor. 


Relux RSO 50 hakkında:


RELUX RSO 50, İstanbul’un en hızlı gelişen ticari bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü TEM otobanı kavşağında, Buyaka, Meydan  ve Ikea Alışveriş Merkezlerinin bitişiğinde, Casper, Renault, Anadolu Holding, Avea, B/S/H Ev Aletleri Bosch ve Siemens ve  Alman Bayer İlaçın Türkiye Genel Müdürlüklerinin hemen yanında yer alıyor. RELUX RSO 50, İstanbul’un her köşesine  rahatlıkla ulaşabileceğiniz metro ulaşım hattına 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Projenin tasarımı dünyaca ünlü mimari grup GAD Architecture  Gökhan Avcıoğlu tarafından yapılmış, 2014 senesinde ise  Londra’da düzenlenen IPA (International Property Awards)’da 5  yıldızlı en iyi karma kullanım mimari ödülüne layık görüldu.  Spa ve wellness alanları ise Ritz Carlton, JW Marriott ve Bellagio  MGM gibi otellerin tasarımını yapan GOCO Hospitality tarafından yapılmakta. 


RELUX RSO 50 Tepeüstü projesi 17 katlı bir suit-office bloğundan oluşuyor. Projede 101 suit-office yer almakta  olup, girişinde restaurant ve mağaza alanları mevcuttur. Terasta, keyifli prens adaları ve tarihi İstanbul manzarasının  tadını çıkarabileceğiniz bistro cafesi bulunan projede, fiyatlar kata ve konuma göre değişmektedir. Projenin teslim  tarihi ise Mayıs 2016 olarak planlanıyor.


RELUX Suit-office mantığı:  Tek ofise, birleştirilmiş 3 ofise yada komple kata sahip olma lüksü RELUX RSO 50 Tepeüstü’nde. Projede yeni KDV uygulamasıyla ilgili kanun değişikliklerinden etkilenmemiş olup, yeni projelere uygulanan yüzde 18 KDV  yerine yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Firma ayrıca halen Heights ve Vogue projelerinde geliştirme aşamasında...


 0212 444 0 943

www.relux.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön