24 / 04 / 2024

RE/MAX Dünya Kongresi'nde 2 Türk ödül aldı

RE/MAX Dünya Kongresi'nde 2 Türk ödül aldı

RE/MAX Dünya Kongresi'nde, iki Türk 78 ülkenin gayrimenkul profesyonellerini geride bıraktı



Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX'in, 78 ülkedeki gayrimenkul profesyonellerini biraraya getirdiği Orlando'daki Dünya Kongresi'nde, ödül kürsüsünün en üst basamağında iki Türk yer aldı.

RE/MAX 7 Tepe Ofisi'nden Hasan Can, Uluslararası Konut Kategorisi'nde birinciliği elde ederek 2009 yılında dünyanın en çok ev satan gayrimenkul profesyoneli olurken, RE/MAX Türkiye'den Ayhan Kaya da franchise artışında dünya birincisi oldu. Ayrıca RE/MAX Platin Ofisi'nden Figen Begiter Uluslararası Ticari Gayrimenkul kategorisinde dünya üçüncülüğünü, RE/MAX Extra'dan Gökhan Taş da, Uluslararası Konut Kategorisi'nde dünya beşinciliğini elde etti. RE/MAX Dünya Kongresi'nde, Türkiye'den 6 gayrimenkul profesyoneli daha, 2009 yılı satış başarılarıyla çeşitli kategorilerde uluslararası ödüller aldılar.

RE/MAX 5 kıtadaki satış başarılarını, yine ABD'nin Orlando kentinde gerçekleştirdiği görkemli bir Dünya Kongresi ile kutladı. Kongre kapsamında düzenlenen ödül töreninde, dünya çapında 6700 ofiste görev yapan 94000 gayrimenkul profesyoneli arasında 2009 yılı performansı ile öne çıkanlar, sahne aldılar. RE/MAX'in faaliyet gösterdiği 78 ülkenin büyük bölümünden gayrimenkul profesyonellerinin katılımıyla gerçekleştirilen RE/MAX Dünya Kongresi'nde, Türk ekibi aldıkları ödüller ile dikkat çekti.  RE/MAX 7 Tepe Brokerı Hasan Can, RE/MAX çatısı altında 2009 yılında gerçekleştirdiği konut satışı ile dünyanın en çok kazanan gayrimenkul profesyoneli olma ünvanını elde etti.

RE/MAX Türkiye ekibine ikinci dünya şampiyonluğu ödülü "Franchise Artışı" kategorisinde geldi. 2009 yılında RE/MAX Türkiye'nin toplam 44 yeni franchise ofis açılmasında en büyük katkıya sahip olan Ayhan Kaya, diğer ülkelerdeki meslektaşlarını geride bırakarak, birincilik ödülünü aldı. RE/MAX Türkiye, franchise ofis sayısındaki artış nedeniyle, geçen yıl büyümede Avrupa Şampiyonluğu'nu da elde etmişti.

Türkiye'ye 14 ödül...

Orlando'daki ödül gecesinde, Türkiye'den 6 RE/MAX gayrimenkul profesyoneli daha, sahnede ödül gururu yaşadı. RE/MAX Plaza 2 Ofisi'nden Netsi Sadi, RE/MAX sisteminde 7 yıl üzerinde görev yaparak, bu süre içinde gayrimenkul hizmet bedeli toplam geliri 3 milyon doları aşanlara verilen Ömürboyu Başarı (Lifetime Achievement ) ödülü almaya hak kazandı. RE/MAX sistemi içinde gayrimenkul hizmet bedeli toplam geliri 1 milyon doları aşanlara verilen Hall of Fame ödülünü ise, aynı zamanda geçen yıl konut satışında dünya 5.'ncisi olan RE/MAX Extra'dan Gökhan Taş ile RE/MAX Yıldız'dan Selma Kılıçcıoğlu aldı. Gökhan Taş ayrıca, Top 10 Individuals ve CHAIRMAN'S ödülünün de sahibi oldu. Yıllık gayrimenkul hizmet bedeli geliri 250 bin ile 500 bin dolar aralığında yer alanların seçildiği Platin Kulüp'e, 2009 performanslarıyla RE/MAX Yıldız'dan Ulvi Kocailik, Nükhet Çetin Alp ve Gamze Pekel katılmaya hak kazandılar. Yıllık gayrimenkul hizmet bedeli geliri 100 bin ile 250 bin dolar aralığında olanların alındığı %100 Kulübü'ne de, RE/MAX Vega 1'den Sibel Vurtok ile Hall of Fame ödülünü de almış olan RE/MAX Yıldız'dan Selma Kılıçcıoğlu girmeye hak kazandılar. RE/MAX Türkiye ekibi, aldıkları toplam 14 ödül ile RE/MAX Dünya Kongresi'nde büyük takdir topladılar


Geri Dön