25 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye 6 ayda 41 franchise ofisi açtı!

RE/MAX Türkiye 6 ayda 41 franchise ofisi açtı!

Her ay 40'ın üzerinde franchise başvurusu ve 750'den fazla gayrimenkul danışmanlığı başvurusunun geldiği RE/MAX Türkiye, son 6 ayda 41 franchise verdi..



RE/MAX Türkiye son altı ay içinde 41 franchise ofisini bünyesine kattı. Konu hakkında açıklamada bulunan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 2018 yılında hedefledikleri sayısının 30 ofis olduğunu söyledi.

 

Goldştayn, gayrimenkul sektöründe franchise modeline olan ilginin giderek arttığını belirterek, RE/MAX Türkiye’nin son 41 ofis ile toplam franchise ofis sayısının 260’ın üzerine çıktığını söyledi.

 

Goldştayn, "2018 yılında, öncelik İstanbul Avrupa Yakası, İzmir,  Ankara  ve Bursa’da olmak üzere, 30 yeni ofis daha açmayı ve 300 gayrimenkul danışmanını daha takımımıza ekleyerek toplam sayıyı 3 bin 600’ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

 

Her ay 40’ın üzerinde franchise başvurusu ve 750’den fazla gayrimenkul danışmanlığı başvurusu geldiğini söyleyen Goldştayn, "Biz franchise’larımıza bağımsız bir şekilde şirketlerini yönetme esnekliğini tanıyan yenilikçi ve girişimciliği destekleyici bir anlayışa sahibiz. Girişimciliğin gördüğü bu büyük ilgi bizi sevindiriyor. RE/MAX Türkiye’nin şirketimizin faaliyet gösterdiği 105 ülke arasında ilk 5 içinde bulunması da ülkemizin bu alandaki başarısının önemli bir göstergesi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Goldştayn aynı zamanda gayrimenkul sektöründe franchise yatırım maliyetlerinin birçok sektöre göre daha düşük olmasının girişimciler için çok büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Goldştayn son olarak, “Ayrıca stok ve personel maliyetinin bulunmaması, uzun vadeli bir iş olması, girişimcilerin kendi özelliklerini işlerine yansıtabilmeleri de sektörün diğer artıları” diye konuştu.
 

 


Geri Dön