25 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye'den 2009'da 60 ofis

RE/MAX Türkiye'den 2009'da 60 ofis

Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX, Türkiye'de 180'i aşan franchise ofis sayısına, bu yıl 60 yeni ofis eklemeyi hedefliyor.



RE/MAX geçen yıl başlattığı Kariyerinizde Devrim Projesi ile gayrimenkul sektörüne nitelikli ve girişimci yeni profesyoneller kazandırarak, 1200 civarındaki gayrimenkul danışmasını sayısını da 2009'da 1600'e çıkarmayı planlıyor.

RE/MAX Türkiye'de, 6 farklı bölgede, 31 ilde ve KKTC'deki ofisleriyle, profesyonel gayrimenkul danışmanlığı hizmetleri sunuyor. Franchise sistemini dünyada en başarılı uygulayan 10 marka arasında yer alan RE/MAX, 2008 yılında Türkiye'de 14 farklı ilde toplam 42 yeni franchise ofisi hizmete açtı. Geçen yıl franchise süreleri dolan 8 RE/MAX ofisi de, RE/MAX Türkiye ile franchise sözleşmelerini yeniledi.

RE/MAX Türkiye'de, İzmir'den Hatay'a, Trabzon'dan Adana'ya kadar Türkiye'nin dört bir yanında, sayıları 280'e ulaşan girişimci brokera ait 180'i aşkın franchise ofisinde, 1200'den fazla gayrimenkul profesyoneli ile hizmet veriyor. RE/MAX'in uzman ve güvenilir gayrimenkul danışmanlığı hizmet kalitesini müşterilerine, insana yatırım ve eğitime dayalı girişimcilik odaklı kariyer olanaklarını da, gayrimenkul danışmanı adayı profesyonellere sunuyorlar. Her yeni RE/MAX ofisi, gayrimenkul sektöründe kariyer hedefleyenler için, bu hedeflerini gerçekleştirebilecekleri yeni bir fırsat yaratıyor. RE/MAX Türkiye, RE/MAX sistemine bu yıl yeni katılım hedefinden yola çıkarak, gerçekleştirdiği eğitimlerle ilgili hedeflerini de geliştiriyor. RE/MAX Türkiye, 2009 yılında RE/MAX'lilere yönelik her ay en az 2 eğitim gerçekleştirilmesini ve her eğitime 50'den fazla RE/MAX profesyonelinin katılımını öngörüyor.

Franchise ve gayrimenkul danışmanlığı konularında bilgi almak ve başvuru için, girişimciler RE/MAX Türkiye'ye 0 212 232 48 20 numaralı telefondan ya da www.remax.com.tr ve www.remaxekatilin.com internet adreslerinden RE/MAX Türkiye'ye ulaşabiliyor.

Geri Dön