29 / 03 / 2024

Remzi Aydın kimdir?

Remzi Aydın kimdir?

Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi, inşaattan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Remzi Aydın kimdir? Remzi Aydın, ne zamandan beri Torunlar Şirketler Grubu’nda çalışıyor? Remzi Aydın'ın biyografisi...



Remzi Aydın kimdir?

Remzi Aydın, 1969 yılında Elazığ doğumlu. 1992 yılında Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Remzi Aydın, bugün Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi. 


Remzi Aydın, 1993 yılında Torunlar Şirketler Grubu’nda İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. O tarihten bu yana grup bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev almış olup halen Torunlar GYO A.Ş.’de Proje Uygulamalarından Sorumlu olarak görev yapmaktadır.


Torunlar GYO tarafından açıklanan Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Beyanı’nda Remzi Aydın ismi şu maddelerde geçmektedir;


20- Risk Yönetim ve İç Kontrol Mekanizması

"Şirketimizin maruz bulunduğu risklerin sistemli bir şekilde yönetilmesi amacıyla risk yönetimi İcra Komitesi görevleri arasına alınmıştır. Risk yönetim sistemini yönetim kuruluna karşı temsil etmek üzere İcra Komitesi Başkanlığına Aziz TORUN, İcra Komitesi Üyeliklerine Yunus Emre TORUN, Yezdan Kanaat, İlham İnan DÜNDAR, Remzi Aydın ve İsmail KAZANÇ seçilmiştir.


25- Yönetim Kurulunu Oluşturan Komitelerin Sayı, Yapı ve Bağımsızlığı

İcra Komitesi : Şirketimizin maruz bulunduğu risklerin sistemli bir şekilde yönetilmesi amacıyla risk yönetimi İcra Komitesi görevleri arasına alınmıştır. Risk yönetim sistemini yönetim kuruluna karşı temsil etmek üzere İcra Komitesi Başkanlığına Aziz TORUN, İcra Komitesi Üyeliklerine Yunus Emre TORUN, Yezdan Kanaat, İlham İnan DÜNDAR, Remzi Aydın ve İsmail KAZANÇ seçilmiştir.


Torunlar GYO projeleri..

Korupark

Mall of İstanbul

Torium Evleri

Torun Center

Torun Towers



Torunlar GYO'da Yezdan Kanaat'ın görevi Remzi Aydın'ın oldu!



Geri Dön