20 / 04 / 2024

Renault Clio'ya 2023 zammı! 9 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault Clio'ya 2023 zammı! 9 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault, binek araçlarının fiyatlarını açıkladı. Renault Clio'ya 2023 zammı geldi. Peki, Renault Clio'nun fiyatı ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi...



Türkiye'nin en çok tercih edilen otomotiv firmalarından biri olarak bilinen Renault, binek araçlarının fiyatlarını açıkladı. 

Dünyanın en çok satan otomobillerinden biri olan Renault Clio, beş farklı motor seçeneği ile sunuluyor. Türkiye'de araçlarda üç farklı motor seçeneği bulunuyor. Dinamik hatları ve göz alıcı detaylarıyla sürücüleri büyüleyen Renault Clio, Renault'nun imzası niteliğindeki C şeklindeki gündüz farları, Pure Vision Full LED farlar ve göz alıcı krom detaylara sahip.

Renault Clio bu aya özel 377 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta! İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault Clio, Beyaz, Mineral Gri, Yıldız Siyahı, Platin Gri, Demir Mavi, Mercan Turuncu ve Alev Kırmızısı olmak üzere yedi renk seçeneğiyle alıcısını bekliyor.

Renault Clio'nun ilk motor seçeneği, 6,3 litre şehir içi yakıt tüketimi ile 65 hp güç ve 95 Nm tork üretebilen manuel şanzımanlı 1.0 SCe. İkinci seçenek, 90 hp sürekli değişken otomatik şanzıman ve 142 Nm tork ile şehir içi yakıt tüketimi 6.1 olan 1.0 TCe X-Tronic. Renault Clio üç donanım seçeneği sunuyor: Joy, Touch ve Icon.

Renault Clio Joy'un donanımı, otomatik yanmalı farlar, elektrikli ve ısıtmalı dış aynalar, tam LED farlar - gündüz yanan farlar, hız ayarlı sınırlayıcı işlevi içerir.

Renault Clio bu aya özel 377 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault Clio Touch donanımı hız sabitleyici ve sınırlayıcı, kablosuz şarj özelliği, geri görüş kamerası ve EASY LINK 7 inçlik multimedya sistemini içerir.

Renault Clio Icon'daki donanımlar arasında Multi-Sense Sürüş Deneyimi teknolojisi, eller serbest park yardım sistemi, hız sabitleyici ve sınırlayıcı ve EASY LINK 9,3 inç bulunur. Bilgi, eğlence ve navigasyon sistemleri gibi özellikleri içerir. 360 derece kamera, aktif acil fren destek sistemi, eller serbest park sistemi, elektrikli park freni, 9,3 inç dikey tablet ekran, otomatik uzun/kısa far, trafik işareti tanıma sistemi, şerit takip sistemi.

Peki Renault Clio fiyatları ne kadar oldu? En uygun Renault Clio kaç lira? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön