25 / 04 / 2024

Renault Express Combi'ye 31 bin TL zam! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault Express Combi'ye 31 bin TL zam! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Otomobil devi Renault’nun sevilen ve beğenilen ticari araç ailesinin en yeni üyeleri arasında yer alan Express Combi'ye 31 bin TL zam yaptı. Peki Renault Express Combi'nin Kasım​​​​​​​ ayı fiyatları ne kadar? İşte Express Combi 17 Kasım 2022 fiyat listesi...



Otomobil devi Renault’nun sevilen ve beğenilen ticari araç ailesinin en yeni üyeleri arasında yer alan Express Combi'nin Kasım ayı fiyatları yeni bir ticari araca sahip olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Renault kötü haberi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Renault, Express Combi'ye 31 bin TL zam yaptı.

Express Combi ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Express Combi güçlü ve kaslı ön tasarımı ile ticari araç severlerin yeni gözdesi olmaya da aday.

Renault Express Combi fiyatlarında son dakika! İşte Express Combi 2 Ekim 2022 fiyat listesi!Renault'nun resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, C şeklinde LED far imzasına sahip Express Combi 16 adet saklama alanı (50 L), ergonomik torpido ve tek parça katlanabilir arka koltuklarıyla kullanıcılarına geniş iç hacim sunan Renault Express Combi'nin Kasım ayı fiyatları da merak ediliyor ve araştırılıyor.

Geniş iç hacmiyle de yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çeken Renault Express Combi sürgülü yan kapıları (71,6 cm) ve 800 L ile 3,000 L arası bagaj hacmi gibi kendi segmentinin en iyi özelliklerine sahip olarak benzerlerinden de ayrışıyor. 

Peki Renault Express Combi'nin Kasım ayı fiyatları ne kadar? Renault Express Combi kaç TL? Renault Express Combi 100 KM'de ne kadar yakar? İşte Express Combi 17 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön