25 / 04 / 2024

Renault Taliant, Ocak ayı fiyatları belli oldu! İşte 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault Taliant, Ocak ayı fiyatları belli oldu! İşte 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault Taliant, Ocak ayı fiyatları belli oldu! Taliant'a bu ay da zam geldi! Peki, Renault Taliant'ın fiyatı ne kadar? Renault Taliant Ocak fiyatları ne kadar?  İşte 10 Ocak 2023 fiyat listesi...



tomobilseverlerin ilgisini çeken Renault Taliant'a geçen ay da zam yapılmıştı. Renault bu ay da kötü haberi verdi. Renault Taliant'a 2023 zammı geldi.

Renault'nun dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle tasarlanan yeni Renault Talian, güçlü dış tasarımı ve keskin hatlarıyla sürücüleri büyülüyor. Araç, Joy ve Touch olmak üzere iki farklı konfigürasyonda sunuluyor.Renault Taliant ta 100 bin TL ye 0.99 faiz fırsatı! Renault Yeni Taliant fiyatları ne kadar? 7 Aralık 2022 fiyat listesi

Renault Talian, ışık imzalı C şeklindeki LED gündüz farları ve 16 inç alüminyum jantları ile etkileyicidir ve kalitesi ve güvenilirliği kanıtlanmış bir eko-LPG seçeneği olan Xtronic şanzımana sahiptir.

Zarif ve kullanışlı gösterge paneli, 8 inçlik dokunmatik ekranı ve Apple Carplay kablosuz bağlantısıyla yeni Taliat'ta kör nokta uyarı sistemi, elektrikli park freni, yağmur sensörü, ön ve arka park sensörleri, otomatik spot ışıkları ve eller serbest harita bulunuyor. sistem. .

Renault Talian, Beyaz, Arsenik Grisi, Ayışığı Grisi, Vizon Kahvesi, Demir Mavisi, Siyah ve Duman Grisi olmak üzere yedi renk seçeneğiyle alıcıların ilgisine sunuluyor.

Renault Taliant, Kasım ayı fiyatları belli oldu! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...RENAULT TALİANT 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ? 

1.0 sce 65 bg

ortalama yakıt tüketimi: 5,6 - 5,7 litre

1.0 tce 90 bg

ortalama yakıt tüketimi: 5,6 litre

1.0 tce 90 bg x-tronic

ortalama yakıt tüketimi: 6,1 litre

Peki, Renault Taliant'ın fiyatı ne kadar? Renault Taliant Ocak fiyatları ne kadar? Renault Taliant fiyatları belli oldu mu? İşte 10 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön