26 / 04 / 2024

Residence Asistanbull Levent'te 430 bin TL'ye! Kişiye özel ödeme planıyla!

Residence Asistanbull Levent'te 430 bin TL'ye! Kişiye özel ödeme planıyla!

Firma: Asist Yapı

Proje: Asistanbull

Residence Asistanbull Levent'te yer alan dairelerin fiyatları 430 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. 2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı projede kişiye özel ödeme planı sunuluyor...



Asistanbull projesi,  Asist Yapı  A.Ş. tarafından yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen proje; Sapphire AVM'nin 100 metre arkasında, metroya 1 dakika mesafede inşa ediliyor. 


1.100 metrekarelik alan üzerindeki Residence  Asistanbull  projesinde zemin altı 6 kat, zemin üstü 17 kat olmak üzere 23 katlı blok yer alıyor. 


7 bin 150 metrekarelik konut alanına sahip Asistanbull Residence projesinde toplam proje alanı ise 12 bin metrekare.


4. Levent'te inşa edilen proje kapsamında 92 daire yer alıyor. Proje; LEED GOLD sertifikasına aday çevre dostu tasarlanıyor. 


Residence Asistanbull Levent projesi kapsamında dairelerin alanları 55 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar yükseliyor. 


Her daire için bir araçlık otoparkın bulunduğu Residence Asistanbull Levent projesinde havuz, fitness center ve seyir terası ile İstanbul Boğazı manzarası sunuluyor. 


Residence Asistanbull Levent satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Residence Asistanbull Levent satış fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. Residence Asistanbull Levent kapsamında fiyatlar metrekare birim olarak ise 6 bin TL'den başlıyor. 


Residence Asistanbull Levent te 430 bin TL ye! Kişiye özel ödeme planıyla!


Residence Asistanbull Levent ödeme koşulları kapsamında banka kredisinin yanı sıra firma bünyesinde kişiye özel ödeme seçeneği sunuluyor. 


Residence Asistanbull Levent teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi. Residence Asistanbull Levent kapsamında oyun alanları, spor alanları, rezidans hizmetleri, sinema, fitness center ve yüzme havuzu bulunuyor. 

 

Residence Asistanbull Levent iletişim

Tel : 0212 283 8353

Web: www.asistanbull.com


projeye sor



Geri Dön