29 / 03 / 2024

Resim İstanbul Nefes'te 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı!

Resim İstanbul Nefes'te 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Nefes

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de 81.433 m2 arazi üzerinde inşa edilen ve 28 blokta 1.394 daireden oluşan Resim İstanbul Projesi’nin Aydos Ormanı’na en yakın, en özel ve son etabı olan Resim İstanbul Nefes satışa çıktı.



Resim İstanbul Nefes hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Ortadoğu Grup, Resim İstanbul’un merakla beklenen son ve en özel etabı Nefes’i satışa çıkartarak 2016’ya da hızlı bir giriş yaptı.


Nefes etabının, projenin Aydos Ormanı’na en yakın, en özel etabı olduğuna dikkat çeken  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “Orman, site içi yeşil alan ve aktivitelere en hakim bloklarından oluşan Resim İstanbul Nefes’te, dört tip 2+1 ve iki tip 3+1 olmak üzere geniş daire seçenekleri yer alıyor. Ferahlık duygusunun maksimum seviyede yaşanacağı ve her katta üç dairenin yer alacağı bu özel etapta daireler 2+1 daireler 118 metrekare ile 146 metrekare ve 3+1 daireler 168 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor.” dedi. 



Resim İstanbul Nefes te 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı!



Mimarisiyle Fark Yaratıyor

Mimari özelliği sayesinde pek çok dairede dinlenme ve yaşam alanlarının tamamen izole edildiğine dikkat çeken Gür, kayar sistemli gölgelikler ve boy camları ile de projenin farklı bir mimariye sahip olduğunu söyledi. Tüm dairelerde balkon bulunduğunu ve dairelerin koridordaki balkon sayesinde antreden sürekli gün ışığı aldığını belirten Gür, blokların tamamı gün ışığından faydalanan, güney cepheli ferah ve aydınlık daireler olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.



Doğayla İç İçe, Sağlıklı Bir Yaşam

Doğanın tam kalbinde yaşamak ama İstanbul’un dinamik yapısından da kopmak istemeyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor. Yüzde 81,3’ü açık alanlara ayrılan proje, muhteşem peyzajının yanı sıra sosyal alanlarıyla da fark yaratıyor. Resim İstanbul Nefes’te dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Projede, yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor. 



Resim İstanbul Nefes’te teslimler 2017 yılında

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Resim İstanbul’un son etabı Resim İstanbul Nefes’te teslimler 2017 yılının Mart ayında yapılacak.


http://resimistanbul.com/


444 53 18


projeye sor



Geri Dön