19 / 04 / 2024

Resim İstanbul'da bu pazar çok tatlı geçecek!

Resim İstanbul'da bu pazar çok tatlı geçecek!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Sancaktepe Resim İstanbul konut projesi bu pazar günü satış ofisinde çikolata şelalesi etkinliği düzenliyor. Satışları devam eden proje Ortadoğu Grup imzası ile inşa ediliyor.



Kişiye özel ödeme planı hazırlanan  Resim İstanbul  Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 


3 etap halinde inşa edilen Resim İstanbul Konutları İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 328 tane konuttan meydana geliyor. 


Resim İstanbul Rezidans lokasyon olarak Üsküdar’a 24 dakika, Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakika, Taksim’e 44 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika mesafede yükseliyor.


Çeşitli ortak kullanım alanlarına sahip olan Resim İstanbul Sancaktepe Evleri 'nde buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları, hamam, oyun alanları, sauna ve yürüyüş alanları yer alıyor.


Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi bu pazar çikolata şelalesi etkinliği düzenleyecek. 2015'e özel ödeme planları için projenin satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.


Sancaktepe Resim İstanbul iletişim

Satış ofisi telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön