27 / 04 / 2024

Resmen kafayı yediler! 1 litre ayçiçek yağı için sadece 1 TL ödemeniz yetecek

Resmen kafayı yediler! 1 litre ayçiçek yağı için sadece 1 TL ödemeniz yetecek

Ayçiçek yağı fiyatlarının tavan yapmasının ardından kampanyalar da peş peşe geliyor. İşte Avansas’tan ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili yapılan akılalmaz kampanya. Bu kampanya kapsamında sadece 1 TL karşılığında litrelik ayçiçek yağı alabiliyorsunuz.



Dünya genelinde savaşların yaşanması ve çeşitli nedenlerden dolayı tedarik zincirinin aksamasıyla birlikte ayçiçek yağı fiyatları da tavan yaptı. 1 litrelik ayçiçek yağını kaliteli bir şekilde almak istediğinizde bu fiyat neredeyse 50 TL'ye kadar yükseliyor. İşte bu nedenle de kampanyalar art arda geliyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön