19 / 03 / 2024

Reysaş GYO 2019 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş GYO 2019 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın finansal raporlarının denetlenmesi için Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin genel kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi...



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

2019 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere Reysaş GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin genel kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18/07/2019 tarih ve 41/943 sayılı toplantısında bağımsız denetim faaliyetinde bulunma yetkisi iptal edilen denetim şirketimiz Bilgili Bağımsız Denetim A.Ş.yerine, Yönetim Kurulumuzun 24/07/2019 tarih ve 520 sayılı kararına istinaden, Denetim Komitesi'nin önerisi doğrultusunda, 2019 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere şirketimizin finansal raporlarının denetlenmesi için Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

  
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Geri Dön