26 / 04 / 2024

Reysaş GYO uluslararası danışman arıyor!

Reysaş GYO uluslararası danışman arıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mevcut depolama kapasitesini arttırmak ve müşteri portföyünü genişletmek için danışman arıyor



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mevcut depolama kapasitesini arttırmak ve müşteri portföyünü genişletmek için danışman arıyor.

Reysaş GYO, uluslararası taşımacılık alanında tecrübesi olan yabancı gayrimenkul geliştirme ve proje şirketleri ile uzun dönemli işbirliği yapmak üzere,Türkiye'de veya yurtdışında tecrübe sahibi danışman-aracı kuruluşlarla görüşmelerde bulunmak hususunda Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven'e yetki verdi.

Reysaş, bu işbirliği çalışmalarından beklentilerini 'Doğu Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya Türki Cumhuriyetleri'nde de depoculuğa başlaması ve bu bölgelerdeki yatırım potansiyelini değerlendirerek depolama alanlarına yapacağı yatırımları yurtdışı kapsamında da devam ettirmek' olarak açıkladı.

Öte yandan Reysaş GYO 1 Ocak - 30 Haziran 2010 dönemlerini kapsayan ayrıntılı gelir tablosunu da açıkladı.

Detaylı bilgi için tıklayın

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön