25 / 04 / 2024

Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi!

Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi!

Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa'da kentsel dönüşüm projeleriyle ön plana çıkan Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi. Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat'ın tüm projelerinin pazarlama ve satışını üstlendi.



Gayrimenkul sektöründeki tecrübesini Bursa geneline de yaymayı amaçlayan Rich World Gayrimenkul A.Ş., Nilüfer İlçesi'nde başladığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Ergünkent İnşaat'ın tüm projelerinin pazarlama ve satışını üstlendi. 


Alanlarında öncü olan iki firmanın işbirliğini resmiyete dökmek için düzenlenen imza töreninde konuşan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, böyle bir işbirliğinin içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Firma olarak doğru zamanda doğru yerde olmak gibi bir felsefemiz var. Bu düşünce sayesinde müşterilerimize doğru yatırım imkânı sunuyoruz. İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ergünkent İnşaat için de aynı satış felsefesini kullanacağız. 

Hem inşaat hem de gayrimenkul sektörleri adına önemli bir işbirliğine imza attığımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 


Kentsel dönüşüm projelerinin Bursa inşaat ve gayrimenkul sektörleri adına fırsat olduğunu da kaydeden İloğlu, "Sektörün dinamikleri olarak bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz" dedi. 


Ergünkent İnşaat olarak Nilüfer'de 4 ayrı lokasyonda kentsel dönüşüm projesi başlattıklarını belirten Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur ise Rich VVorld gibi sektöründe tecrübeli ve birikimli bir firma ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 


Park Nilüfer projesinin detayları ile ilgili bilgiler de veren Adanur, 14 bin metrekare gezilebilir yeşil alanın bulunduğu projenin toplam 18 bin 150 metrekare üzerine kurulduğunu ifade etti. 


Projenin 6 Blok ve 350 daireden oluştuğunu da vurgulayan Emin Adanur, projenin kentsel dönüşüm anlamında hem Bursa'ya hem de Türkiye'de örnek teşkil edeceğini belirtti. 


Bursa'da Meydan




Haber Bursa Hayat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gayrimenkul sektöründeki tecrübesini Bursa geneline de yaymayı amaçlayan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Nilüfer İlçesi'nde başladığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Ergünkent İnşaat'ın tüm projelerinin pazarlama ve satışını üstlendi. Alanlarında öncü olan iki firmanın işbirliğini resmiyete dökmek için düzenlenen imza töreninde konuşan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu. böyle bir işbirliğinin içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek. "Firma olarak doğru zamanda doğru yerde olmak gibi bir felsefemiz var. Bu düşünce sayesinde müşterilerimize doğru yatırım imkânı sunuyoruz. İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ergünkent İnşaat için de aynı satış felsefesini kullanacağız. Hem inşaat hem de gayrimenkul sektörleri adına önemli bir işbirliğine imza attığımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 


BİRİKİMLİ VE TECRÜBELİ 


Kentsel dönüşüm projelerinin Bursa inşaat ve gayrimenkul sektörleri adına fırsat olduğunu da kaydeden İloğlu. "Sektörün dinamikleri olarak bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz" dedi. 




Bursa Hayat


Geri Dön