23 / 04 / 2024

Rıdvan Köksüzer, Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti!

Rıdvan Köksüzer, Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti!

Rıdvan Köksüzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen Kentsel Dönüşüm projeleri ve imar uygulamaları başta olmak üzere şehrin problemleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.




İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen Kentsel Dönüşüm projeleri ve imar uygulamaları başta olmak üzere şehrin problemleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.


Rıdvan Köksüzer ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu yeniden seçildiği görevinde tebrik etmek üzere, belediyede ziyaret etti. Köksüzer ziyarette, kentsel dönüşüm projelerinin sağlıklı şekilde devam etmesi, şehrin imar, trafik başta olmak üzere diğer problemlerinin giderilmesi noktasında, Başkan Tahmazoğlu’na çözüm önerilerini sundu. Yamaçtepe bölgesinin imar planlaması ile ilgili düşüncelerini aktaran müteahhitler, ayrıca Ekolojik Kent Kızılhisar imar planıyla ilgili revizyon yapılması talebini de iletti.


Başkan Tahmazoğlu’na ikinci 5 yıllık görevinde başarılar dileyen Köksüzer “Hepimiz bu şehrin ortak menfaatleri için çalışıyoruz. Biz müteahhitler olarak, her zaman belediyelerimize destek olmaya hazırız. Belediyelerin de bizlerle istişare ederek kararlar alması bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ediyor, Başkanımıza başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tahmazoğlu yaptıkları çalışmalar hakkında müteahhitleri bilgilendirdi. Çalışma yaptıkları bölgelerde şehrin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde adım attıklarını söyleyen Tahmazoğlu, trafik sorunu yaşamamak için 60 metrelik yollar açtıklarını ifade etti. Tahmazoğlu, Bağlarbaşı bölgesindeki yeni imar alanları hakkında da müteahhitleri bilgilendirdi. Kentsel dönüşüm çalışmalarını da anlatan Tahmazoğlu, özellikle dar gelirli insanları konut sahibi yapmaya yönelik adımlar attıklarını ifade etti. GAİMDER’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini de kaydeden Tahmazoğlu, yeni dönemde de sürekli iletişim halinde olmaya, STK’ların görüş ve önerilerinden yararlanmaya devam edeceklerini açıkladı.


Ziyarette; GAİMDER 2. Başkanı İbrahim Apa, Yönetim Kurulu üyeleri Selim Durum, Ömer Kantar, İbrahim Özdil, Serkan Karakaş, Serkan Karakaş, Turgut İhsan Tan ve Ahmet Özüsert de yer aldı ve Başkan Tahmazoğlu’nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi.


Haber Gazetesi


Geri Dön