18 / 04 / 2024

rıdvan köksüzer

rıdvan köksüzer

Rıdvan Köksüzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen Kentsel Dönüşüm projeleri ve imar uygulamaları başta olmak üzere şehrin problemleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Mortgage faizleri çok yüksek!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer, tutsat (mortgage) yasası yürürlükte olmasına rağmen güncel faizlerin hala çok yüksek olduğunu söyledi.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Erhan Sağır Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Sağır Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Sağır tarafından kuruldu.

Türkler'in yüzde 44'ü aşırı kalabalık evler yaşıyor!

Türkler'in neredeyse yarısının aşırı kalabalık evlerde yaşadığı ortaya çıktı. Verilere göre, hanede yaşayan kişi sayısı yeterli seviyede değil.

Avcılar'da ağır hasarlı bina 4 aydır yıkılmayı bekliyor!

İstanbul'da yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Avcılar'daki bina 4 aydır yıkım için bekliyor. 

Van'da 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ağır hasar aldı! 

Dün İran'da Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da can ve mal kaybına yol açtı. Depremde 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ise ağır hasarlandı...

Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihi 3 ay ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihi 31 Mart'a ertelendi...

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

İnşaat sektöründe küçülme dipten dönmeye başladı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. ‘Türkiye İMSAD Kasım 2019 Sektör Raporu’na göre, beş çeyrektir üst üste küçülen inşaat sektöründe küçülme hızı son çeyrekte yavaşladı...

Mır Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mır Mimarlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Düzdaban tarafından kuruldu.

2023'te 400 bin binada sıfır atık sistemine geçeceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 400 bin binada sıfır atık sistemine geçeceklerini söyledi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

İstanbul'da ilçe ilçe yatırımlık daire fiyatları!

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte yatırım yapmak isteyen vatandaşlar araştırmalara başladı. Peki İstanbul'da en ucuz evler nerede? İşte ilçe ilçe yatırımlık daire fiyatları...

rıdvan köksüzer Haberi

rıdvan köksüzer


İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen Kentsel Dönüşüm projeleri ve imar uygulamaları başta olmak üzere şehrin problemleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.


Rıdvan Köksüzer ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu yeniden seçildiği görevinde tebrik etmek üzere, belediyede ziyaret etti. Köksüzer ziyarette, kentsel dönüşüm projelerinin sağlıklı şekilde devam etmesi, şehrin imar, trafik başta olmak üzere diğer problemlerinin giderilmesi noktasında, Başkan Tahmazoğlu’na çözüm önerilerini sundu. Yamaçtepe bölgesinin imar planlaması ile ilgili düşüncelerini aktaran müteahhitler, ayrıca Ekolojik Kent Kızılhisar imar planıyla ilgili revizyon yapılması talebini de iletti.


Başkan Tahmazoğlu’na ikinci 5 yıllık görevinde başarılar dileyen Köksüzer “Hepimiz bu şehrin ortak menfaatleri için çalışıyoruz. Biz müteahhitler olarak, her zaman belediyelerimize...