25 / 04 / 2024

Rıfat Demirbaş kimdir?

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...



Rıfat Demirbaş kimdir?

Kırşehir'de 1965 yılında dünyaya gelen Rıfat Demirbaş İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Ankara'da tamamladı.  Ankara  Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden 1988 yılında mezun olan Rıfat Demirbaş, 1990 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde başladığı Yüksek Lisans eğitimini 1993 yılında tamamladı.

1989 - 1994 yıllarında Vakıflar Bankası Emekli ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfına ait yatırım firması Obaköy AŞ'de Mimar ve Kontrol Amiri olarak görev yapan Rıfat Demirbaş, 1995 yılında Vakıflar Bankası Genel Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Grup Başkanlığında Y.Mimar olarak göreve başladı. 1995- 2007 yılları arasında bankanın Türkiye genelindeki proje ve inşaat işlerinde, Kontrol Amiri, müdür yardımcısı olarak çalıştı.Yine aynı dönem içerisin de banka hizmet binaları alım, satım, kiralama işleri ile gayrimenkul işlerini emlak müdür yardımcısı ve vekil emlak müdürü olarak faaliyette bulundu. 

2007'den beri özel ve kamu sektöründe çeşitli proje ve inşaat taahhüt işleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren demirbaş evli ve bir kız çocuğu babası. 

Rıfat Demirbaş, 22 Haziran 2020 tarihinden bu yana Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu görevine devam ediyor.  


Geri Dön