26 / 04 / 2024

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini aldı!

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini aldı!

33 yaşında olan ünlü şarkıcı Barbadoslu Rihanna, bir mahalleden ikinci malikanesini satın aldı. Barbadoslu şarkıcının Beverly Hills'te iki malikanesi oldu.



33 yaşında olan ünlü şarkıcı Barbadoslu Rihanna, bir mahalleden ikinci malikanesini satın aldı. Barbadoslu şarkıcının Beverly Hills'te iki malikanesi oldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; üç ay önce 13.8 milyon dolar bedelle Beverly Hills'te bir malikaneyi alan ünlü şarkıcı Rihanna, şimdi o malikanenin hemen yanında bulunan bir başka malikaneyi 10 milyon dolara satın aldı. Rihanna, şu an itibariyle üç ay içinde yaklaşık 24 milyon doları gayrimenkul yatırımı için harcadı. Müzik ve moda dünyaısnın ünlü ismi Rihanna'nın 600 milyon dolarlık serveti bulunuyor. 

Rihanna, Beverly Hills ten ikinci malikanesini aldı!

BAHÇEDE HAVUZ İÇERİDE GENİŞ YAŞAM ALANI

Dört yatak odası ve dört buçuk banyosu da olan malikane geniş bir yaşam alanına sahip. Tudor tarzında yapılan ana binanın açık mutfağı ve onunla birleşik büyük bir oturma odası bulunuyor. Mutfaktan bahçeye doğru bir kapı açılıyor, bu kapıdan havuza ulaşılabiliyor. 

YAN YANA İKİ MALİKANE

13.8 milyon dolar değerindeki evinin yanı başında olan bu malikaneyi de alan ünlü şarkıcı Rihanna'nın 11 bin metrekareden daha büyük bir yaşam alanı, iki yüzme havuzu, en az 10 arabalık bir otoparkı var. 

Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna, birçok farklı gayrimenkule sahip. Barbados'ta bir villaya, Hollywood Hills'te 7 milyon dolarlık başka bir malikaneye sahip olan Rihanna, Los Angeles'da yüksek katlı bir binada lüks bir evin de sahibi. Rihanna, ana konut olarak Century City'de yer alan lüks bir apartmanda yaşıyor.

DAHA GENEL SATIŞA ÇIKMADAN SATIN ALDI

33 yaşında olan ünlü şarkıcı Rihanna'nın aldığı yeni malikane de Beverly Hills'te yer alıyor. Mariah Carey, Paul Mc Cartney Rihanna'nın yeni komşuları oldu. 

Yıldızın 10 milyon dolara satın aldığı bu malikane, henüz genel satışa çıkarılmamıştı. Rihanna malikaneyi kaçırmamak için hızlı hareket etti ve genel satışa çıkmadan satın aldı. 

Rihanna'nın yeni malikanesinde dört yatak odası bulunuyor ve yarım dönümlük bir arazi üzerinde konumlanıyor. 1930'lı yılların son yarısında yapılan malikanede, yıllar içinde çeşitli restoreler yapılmış. Malikanenin Rihanna'dan önceki sahipleri, evi 2015'te 5.1 milyon dolara satın almıştı. Evin sahipleri, 5.1 milyon dolara aldıkları malikaneyi iki katı fiyatına sattı.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!


Geri Dön