29 / 03 / 2024

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.



Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. 


Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’da, sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine bayramda da sahip olmak mümkün. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.


Büyük mutluluklar sığdırabileceğiniz büyük evler için hemen teslim avantajıyla maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası sunuluyor. İsteyen banka kredisi kullanabilirken, isteyen ise şirket bünyesinde sunulan 20 ay vade, sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyor. 


Aydos ormanının hemen yanında ‘Exclusive’  bir yaşam


Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen ve yaşamın başladığı Rings İstanbul,  499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor. Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor.

 

Ayrıca projenin hemen yanı başında yer alan Rings AVM sayesinde yürüyerek ya da bisikletle alışverişe, sinemaya gitmek mümkün. 9 sinema salonu,  seçkin markaları, dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, hipermarket ve elektronik marketleri ile Rings AVM, Sancaktepe bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı da karşılıyor.


Rings İstanbul’un yanı başında yer alan Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu ise, site sakinlerinin yanı sıra bölgenin de eğitim gereksinimine hizmet veriyor.

 

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 15, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yer alıyor.

Üsküdar- Çekmeköy- Sancaktepemetrosu Veysel Karani durağının girişinde yer alacağı Rings İstanbul, bu sayede ulaşım açısından avantajlı konumunu daha da güçlendirecek. 



Geri Dön